Haber

Çalıkuşu Mahalle Merkezi tamamlanıyor

İZMİR (İGFA) – İzmir’in Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, inşaatı hızla devam eden merkezdeki çalışmaları denetleyerek, müteahhit firma yöneticilerinden detaylı bilgi aldı.

Başkan Selvitopu da inşaatta çalışan işçilere kolaylıklar dileyerek, bölge halkının Çalıkuşu İlçe Merkezi’ni sabırsızlıkla beklediğini vurguladı. Göreve geldiklerinde 4 olan ilçe merkezi sayısını 17’ye çıkardıklarını hatırlatan Lider Selvitopu, “Özellikle sosyal ve ekonomik koşullar nedeniyle evlerinden çıkamayan kadınlarımız bu merkezleri yoğun bir şekilde kullanıyor. Karabağlar Belediyesi olarak bu noktaya çok önem veriyoruz. Mahalle merkezlerimizle onları hayata dahil etmeye çalışıyoruz. Düzenlenen kurs ve eğitimlerden yararlanan kadınlarımız dünyaya farklı bir pencereden bakıyor.”

Başkan Selvitopu, Karabağlar Belediyesi’nin mahalle merkezlerini tüm mahallelere yaymak için çalışmalarını sürdüreceğini vurgulayarak, “4 mahallemize hizmet verecek olan Çalıkuşu Mahalle Merkezi’ni önümüzdeki aylarda vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Çalıkuşu İlçe Merkezi 750 metrekare kullanım alanına sahip olacak. 2 katlı merkezin bodrum katında çok amaçlı salon, zemin katta idari birimler ve derslik, 1. katta 3 derslik, en üst katta ise seminer salonu, 1 derslik ve teras yer alacak. .

Binanın inşaatı biter bitmez ilçe merkezinin yapıldığı otopark alanı da elden geçirilecek. Yeşil doku güçlendirilecek, çocuklar için modern oyun alanları yapılacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu