Teknoloji

Bloodlines 2 Oynanış Videosu Yayınlandı

Kazanan, Paradox Interactive ve The Chinese Room tarafından sunuldu. Vampir: Maskeli Balo – Bloodlines 2 Oynanış görüntüleri ortaya çıktı. Peki tatmin edici bir deneyim sağlayacak mı? Detaylar burada.


İlginizi Çekebilir:  GTA Vice City Nextgen Edition Oynanış Görüntüleri Yayınlandı


GDC 2019 etkinliğinde duyurulduktan sonra sorunlu bir süreçten geçen devam filmi, artık o karanlık dönemi geride bırakarak İngiliz geliştiriciyle birlikte emin adımlarla ilerliyor. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan görseliyle üç farklı oynanış tarzına açık olacağı söylenen Bloodlines 2, şimdi de ilk oynanış görseliyle karşımıza çıktı.

Aşağıdan izleyebileceğiniz ve yaklaşık yarım saat uzunluğundaki video, oyunun ilk aşamalarında bir görevle başlıyor. Ana karakterimiz Phyre terk edilmiş bir depoya giriyor. Amacı elindeki gizemli tabelaya dair ipuçları bulmaktır. Çatışma yönü ilk etapta karanlıkla başlasa da aksiyon devreye girdiği andan itibaren temel eğlence başlıyor.

Videonun ilerleyen kısımlarında Phyre ile mahkemenin sır saklayıcısı Willem arasında geçen bir konuşma ekranımıza çıkıyor. Bu bölümde diyalog seçeneklerini görebiliriz. Paradox Interactive’e göre yaptığımız seçimler dünyanın bizi nasıl gördüğünü ve Seattle şehrinin sırlarının açığa çıkmasını etkileyecek.

Bloodlines 2 Oynanış Videosu

Diyelim ki oyunda seçim yapmamız gereken dört farklı klan var. Bunlar Brujah, Tremere, Banu Haqim ve Ventrue olarak sıralanıyor. Her biri farklı oynanış tarzlarına, disiplinlere ve keşif sistemlerine sahip olacak. Brujah ile kaba kuvvete dayalı çatışmalara girebilecekken, Banu Haqim ile casusluk yapabileceğiz. Ventrue sınıfını seçen oyuncular manipülasyonu kullanabilecek, Tremere sınıfını seçen oyuncular ise kan büyüsünü kullanabilecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu