Yaşam

İntihar girişiminde bulundu! Ünlü rapçi Sansar Salvo, ailesi hakkında Adalet Bakanlığı’na şikayette bulundu

Geçtiğimiz aylarda intihara teşebbüs eden rapçi Sansar Salvo, X hesabından birbiri ardına çarpıcı paylaşımlar yapmıştı. İlk kaldırıldığı akıl hastanesinde tehdit edildiğini söyleyen ve kamera kayıtlarının incelenmesini isteyen Sansar Salvo, daha sonra ailesini Adalet Bakanlığı’na şikayet etti.

“HASTANEDEKİ KAMERA KAYITLARI İNCELENMELİ”

Avukat kimlikleriyle ailesinin kayıtlarını ve banka hesaplarını yasa dışı yollarla ele geçirdiğini söyleyen rapçi, şöyle konuştu: “Mümkünse, bağlanma tehditleriyle yumuşak odada yatırıldığım hastanenin kamera kayıtlarını istiyorum. Mümkünse muayene olmak için daha uzun süre ayakta ve kollarım ağrılı bir şekilde bükülü olarak. Sağlık Bakanlığı’na da dilekçe yazacağım. @saglikbakanligi”

“AİLEM TELEFON KAYITLARIMI YASA DIŞI YOLLARLA ELDE ETTİ”

“Ailem yıllardır, geçmişte yatırıldığım akıl hastanelerinden elde ettiğim telefon kayıtlarımı ve banka hesaplarımı epikriz raporlarını kullanarak, yasal kimliklerini kullanarak hukuka aykırı bir şekilde ele geçiriyor. @adalet_bakanlik”

“İŞKENCEYE YAKLAŞIK MUAYENE GÖRDÜM, AİLEM HİÇBİR ŞEY YAPMADI”

“İşkenceye yakın tedavi gördüğüm hastanede iki avukat, bunun bir hastane işlemi olduğunu söyleyerek durumla ilgili hiçbir şey yapmadı. Babam Avukat Gazi Arslan, hastaneye ödenen ücretin 140.000 TL kadar yüksek olduğunu söyledi. @adalet_bakanlik”

“BUNUN ÜZERİNDE OLMAYACAĞIM”

“İntihar ettiğim gün gidip raporu aldım. Paylaşacağım. Zaman zaman triyaj raporunun kaynaması normaldi. Orada 35,8 derece olan sıcaklığı tam o saatte göstermemeliydiniz.” “Neden bahsettiğini duydum. Seni o odada yaptığım gibi ağlatıncaya kadar bu işin peşini bırakmayacağım.”

PAYLAŞILAN HASTANE RAPORU

“Hastaneden çıkmak istedim ama yoğunluktan değil sizin müdahalenizden dolayı o triyaj ortadan kalktı. Orada ne konuştuğunuzu duydum.”

haberaydincik.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu