Haber

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı Karşıyaka Medicalpoint’i Mağlup Etti

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Ligi’nin 21. haftasında evinde Karşıyaka Medicalpoint’i konuk eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, karşılaşmayı 3-1 kazandı.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Kadınlar 2. Ligi 6. Grubunda haftalardır liderliğini koruyan Manisa Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, 21. hafta karşılaşmasında evinde Karşıyaka Medicalpoint’i konuk etti. Tarık Almış Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Güzgülü, Manisa BBSK Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Memiş ve Orhan Haşim Elmalı, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü daire başkanları ve voleybolseverler takip etti.

Büyükşehir Sultans karşılaşmaya Döndü Ulusoy, Selinay Akçin, Sevinç Haslar, Göksu Göçmen, Sude Gönültaş, Rabia Martinovic Özşahan ve Simay Orgun’la başladı. İlk sette hamle limitini doğru kullanan yeşil-beyazlı ekip, seti 25-10 kazandı. Büyükşehir Sultanları çekişmeli ikinci seti 25-23’lük skorla kaybetti. Genç ve tecrübeli oyuncuların başarılı performansıyla üçüncü sette ivme kazanan yeşil-beyazlı ekip, seti 25-10 kazandı. Son sette iyi savunma yapan ve üst üste sayılar bulan takımımız, karşılaşmayı 25-14 3-1 kazandı. Maç sonunda Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güzgülü ve BBSK Yönetim Kurulu üyeleri sporcuları ve teknik heyeti tebrik ederek başarılar diledi.

Davul ve borularla şampiyonluk kutlaması

Altyapıdan deneyimli isimleri kadrosuna katan Manisa Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Grubu, geçen sezon bölgesel ligde şampiyonluk yaşadıktan sonra 1. Lig hedefi doğrultusunda play-off’lara kalarak ilk aşamayı başarıyla tamamladı. Sezon başından bu yana mücadele ettiği 6. grupta sadece 1 yenilgi alan ve play-off’lara grup lideri olarak katılmayı başaran yeşil beyazlı takım, maç sonunda grup şampiyonluğunu kutladı. davul ve zurna eşliğinde halay çekilerek yapılır.

“Şampiyonluğumuz Manisa’ya hediye olsun”

Manisa BBSK Yönetim Kurulu Üyesi Metin Memiş, “Altyapıdan yetiştirdiğimiz oyuncular ve takımımıza kattığımız tecrübeli isimlerle sezon başından bu yana doğru bir uyum süreci geçirdik ve katılmayı başardık. Play-off’ta tek mağlubiyetle grupta lider olarak tempomuzu ve kazanma heyecanımızı hiç kaybetmeden hedefimize doğru emin adımlarla ilerliyoruz.” İlerledik. Çok gurur duyuyoruz. Sonuna kadar hak ettiğimiz bir şampiyonluk olduğunu ve en önemlisi bunu evimizde kutlama şansı bulduğumuzu düşünüyorum. İnşallah play-off maçlarımızı da başarıyla atlatıp en büyük destekçimiz olan Manisa’yı 1. Lig’de temsil edeceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ü gururlandırıyoruz. Tüm bunların yanı sıra hiçbir maçımızda bizi yalnız bırakmayan, arkamızda itici güç olan, salonlarımızı dolduran, takımımıza coşkuyla destek veren tüm taraftarlarımıza teşekkür ederiz. Bu şampiyonluk Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e ve tüm Manisa’ya armağan olsun” dedi. – MANİSA

harmancikhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu