Haber

Hoş Parti, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a takviye verecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ikinci cinsiyet cumhurbaşkanlığı seçiminde Hoş Parti’den destek aldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ile Hoş Parti Genel Başkanı Hüseyin Akbulut bir araya geldi. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantıya Güzel Parti Genel Başkan Yardımcılarından oluşan bir heyet de katıldı. Genel Başkan Yardımcısı Kurtulmuş’un Hoş Partili heyet ile görüşmesinde 28 Mayıs seçim süreci, Roman vatandaşların sorunları ve güncel konular ele alındı. Görüşmenin ardından Hoş Parti Genel Başkanı Hüseyin Akbulut, 28 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı destekleyeceklerini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek vereceklerini belirten Hoş Parti Genel Başkanı Hüseyin Akbulut, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, İBB Başkanlığı yaptığı dönemden bu yana Roman vatandaşların her zaman yanında ve yanında olmuştur. Hoş Parti olarak; 28 Mayıs seçimlerinde halkına sahip çıkanın halkta sahip çıkması gerektiği temelinde Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyecektir.

İstanbul başta olmak üzere ülkemizin her ilindeki Roman vatandaşlarımızı Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermeye davet ediyorum. Birlik, beraberlik, kardeşlik, istikrarın devamlılığı, ülkemizin kalkınma sürecinin devamı ve Türkiye Yüzyılı vizyonunun gerçekleşmesi için sizleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’a oy vermeye davet ediyorum. Romalılar sadıktır, kendilerine bakanlara nasıl bakacaklarını da bilirler. Ülkemizin geleceği açısından kritik olan 28 Mayıs’ta sandık başına gideceklerine ve Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a hizmetlerinin, ilgisinin ve sadakatinin karşılığını oy olarak vereceklerine inanıyorum. Saygılarımla” dedi.

bayramic-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu