Haber

Tvhb: Bazı Fırsatçı Firmalar Deprem Mağduru Yetiştiricilerden Sütü Maliyetinin Altına Alıyor

Türkiye Veteriner Hekimler Birliği Merkez Yönetim Kurulu (TVHB), Kahramanmaraş’ta depremlerin harabeye çevirdiği şehirlerde bazı fırsatçı firmaların depremden etkilenen yetiştiricilerin içinde bulunduğu sıkıntılı durumu fırsat bilerek sütlerini maliyetinin altında aldıklarını açıkladı. TVHB yönetimi bu konuda yetkilileri göreve davet etti.

TVHB Yönetimi deprem bölgesini bir kez daha ziyaret ederek incelemelerde bulundu. TVHB’den yapılan açıklamada, Kahramanmaraş merkezli depremin yıkıcı etkilerinin devam ettiği belirtildi. Açıklamada, depremin etkilediği bölgenin Türkiye’nin değerli tarım illerine ev sahipliği yaptığı belirtildi:

“Bu yıl meydana gelen deprem nedeniyle 69. yılını kutlamama kararı alan TVHB, bölgeye giderek meslektaşlarıyla bir araya geldi. Meslektaşlarının sürecini ve sorunlarını dinleyerek uzun bir yol haritası çizen TVHB, yaşananları da dinledi. alanın sorunları.

İlk gün Hatay’a yaptığı ziyarette, özellikle bölgedeki bazı fırsatçı süt toplayıcı işletmelerin depremden etkilenen yetiştiricilerin güç durumundan yararlanarak ürettikleri sütleri maliyetinin altında satın aldıklarını tespit eden TVHB, yetkilileri davet etti. göreve.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu