Yaşam

Survivor All Star Ödüllü Oyun Yarışmasını Kim Kazandı?

Survivor All Star yarışında heyecan artmaya devam ediyor. Kıyasıya rekabete sahne olan Survivor’da dün akşam yoğun parkurlar yerini dans sahnesine bıraktı.

Acun Ilıcalı, Survivor’ın yeni bölümünde yarışmacılar arasında dans yarışması yapılacağını duyurdu. Renkli anlara sahne olan dans yarışmasında dereceye girenler büyük sevinç yaşadı ve büyük ödülün sahibi oldu. Dans yarışmasını kazanan takımın ödülü kadar ödülü de merak konusu oldu. İşte 31 Ocak Survivor All Star ödül oyununun kazananı…

Survivor’da dün akşam ödül maçında heyecan yaşandı. Eğlenceli anların yer aldığı yeni bölümde dans yarışı da geceye damga vuran programlardan biri oldu. Yarışmacılar ödül oyununu kazanmak için kıyasıya yarıştı. Sahnede tüm hünerlerini sergiledikleri Survivor dans yarışmasını kim kazandı?

 

31 Ocak Survivor Dans Yarışmasını Kim Kazandığı Merak Edildi

 

Turabi Çamkıran, Rio Karnavalı ödüllü dans yarışmasının 1.tipinde en iyi performans gösteren isim oldu. Ödül oyununun galibi final turunun ardından belli oldu.

Dans yarışmasında seyirciden en çok oyu alan ilk isim Damla Can oldu ve Survivor dans şampiyonu oldu. Böylece ödülün sahibi oldu.

Performans sıralaması şu şekilde oluştu:

 

1- Damla Can

2- Yağmur

3- Ücretsiz

4-Turabi

5- Furkan

6- Ögeday

 

Seyircilerin oylarıyla en iyi performans sergileyen 6 yarışmacı Rio Karnavalı’na gidebilecek. Yarışmayı kazanan 6 kişi, Rio Karnavalı’na eşlik etmek istedikleri kişileri seçebilecek. Hakan, Gizem, Sercan, Merve, Yiğit ve Nefise de Rio karnavalına katılacak isimler arasında yer almayı başardı. Acun Ilıcalı, Berna’yı artı isim olarak kendi kotasından göndermek istediğini belirtti.

Acun Ilıcalı, dans yarışını kazanan takıma verilecek ödülü şu şekilde açıkladı: “Kazanan takımı buradan alacağız, bu takımı Rio Karnavalı’na götüreceğiz.”

Survivor 2024 All Star’ın dans şampiyonu Damla Can, şunları söyledi: Öncelikle herkese teşekkür ediyorum. Aslında dans ederken çok eğlendiğimizi söyleyebilirim. Tabii ki birinci olmayı hiç beklemiyordum. İlk müzik seçiminde biraz sorun yaşadım. Bu nedenle dansçılar çok çalıştı. Grup arkadaşlarıma da teşekkür etmek istiyorum. Survivor dans yarışmasının kazananı Damla Can, kendisiyle birlikte Rio’ya bir ismin daha gitmesini sağlayarak Hakan’ı tercih etti.

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu