Yaşam

Sevgi ve Kutlama Ruhunu Hayata Getiren Bir Aşk İksiri

Koku uzmanlığıyla notaların büyülü dünyasını her an, her yerde hissettiren Atelier Rebul, her yıl Sevgililer Günü’nü özel bir kokuyla kutluyor. Geçtiğimiz yıl Bisous’un koku dünyasında gerçek bir başarı öyküsü yaratmasının ardından Atelier Rebul, 2024’te Amourose ile genç ve heyecanlı yanını sergilemeye devam ediyor. Amourose Eau de Parfum (EDP), özellikle Atelier Rebul’s Collection Atelier parfüm koleksiyonuna en yeni üyesi olarak katılıyor. Sevgililer Günü için.

Özel gün kutlamalarına yenilikçi bir dokunuş yapma geleneğini sürdüren Atelier Rebul, bu yıl Sevgililer Günü’nü Atelier Rebul imzalı aşk iksiri Amourose ile kutluyor. Atelier Rebul’dan Amourose, romantik bir Sevgililer Günü için mükemmel hazırlanmış bir kokteyl için aşkın ve kutlamanın büyülü gücünü bir araya getiriyor. Aromatik baharatlarla birleşen canlandırıcı mandalina patlamasıyla açılan Amourose, canlı bir kokteylin ilk yudumunu yansıtırken, seçkin bir miksologun yaratımını anımsatan nefis bir esansla duyularınızı uyandırır.

Bu çiçeksi oryantal koku; Tutkuyu, zarafeti ve birlikteliğin sıcaklığını kutlayan bir koku yolculuğunu çağrıştırırken kışkırtıcı kokteyllerden ilham alan notaların senfonisini bütünleştirir. Özel bir ikram olarak tasarlanan Atelier Rebul Amourose; Üst notalarında mandalina ve hindistan cevizini konumlandırırken; Kalp notalarında gül, ahududu ve liçi meyvesi bulunur. Son olarak alt notalarında vanilya ve amber ile romantik bir kokteylle Sevgililer Günü’nde kalıcı, büyüleyici ve tutkulu bir iz bırakmaya hazırlanıyor.



ATELIER REBUL AMOUROSE EAU DE PARFUM 100 ML
Aşk iksirinden ilham alan çiçeksi oryantal koku ailesinden Atelier Rebul Amourose Eau de Parfum; Sevgiyi, tutkuyu, zarafeti ve birlikteliğin sıcaklığını kutlayan bir koku.
2750TL



ATELIER REBUL AMOUROSE EAU DE PARFÜM 12 ML

12 ML’lik küçük boyuyla eşsiz aşk iksirini günün her saatinde gittiğiniz her yere yanınızda taşıyabilirsiniz.
590 TL



ATELIER REBUL AMOUROSE EL VE ​​VÜCUT LOSYONU 200 ML

Gelişmiş formülü sayesinde vücudunuzu Atelier Rebul Amourose kokusuyla nemlendirebilir, parfümünüzle birlikte uygulayarak daha uzun süreli etki yaratabilirsiniz.
460 TL


Atelier Rebul’un tüm çalışmaları küresel Cruelty Free International Leaping Bunny programı tarafından onaylanmıştır.

www.atelierrebul.com.tr
www.instagram.com/atelierrebul

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu