Haber

Erdoğan’dan Eskişehirspor sorusuna cevap: Gelip oynayamam

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin Eskişehir’de düzenlediği “Gençlik Sevgisiyle Eskişehir” programında gençlerle bir araya geldi.

Burada konuşan Erdoğan, “70 yaşındaki tecrübesiyle, 20-25 yaşlarındaki duygu ve heyecanıyla kardeşiniz olarak buradayım. Her zaman söylediğim gibi artık zamanınızın misafiriyiz.”

Gençlere, “Anadolu kıtası büyüklüğündeki dava taşını boşluğa koymaya hazır mıyız? Duvarda açılan kutsal boşluktan Türk Asrına doğru koşmaya hazır mıyız?” Erdoğan şu soruyu sordu: “Seçim arifesinde bazılarının gençlik edebiyatı yaptıklarına bakmayın. Onlar sadece konuşmayı biliyorlar. Sadece istismar etmeyi biliyorlar. Gençleri sadece menfaat için kullanmayı biliyorlar.” onların yalanları.” söz konusu.

‘KADINLARA YÖNELİK BİR RESTORE İNŞA EDECEĞİZ’

AK Partili belediyelerin sadece son yerel seçimden bu yana gençlerin hizmetine yönelik 1000’in üzerinde spor salonu inşa ettiğini belirten Erdoğan, “621 halk kahvesi ve irili ufaklı kütüphaneler var. Artık millet bahçelerine de kadın kahveleri inşa edeceğiz. Kadınlara yönelik kahvehaneler yapacağız. Çünkü AK Parti fark yarattı.” Donanımlarıyla 555 gençlik merkezi ve 541 bilgi merkezi, hayatın lezzetlerini tadabilecekleri 525 yerel lezzet mekanı, çok amaçlı etkinliklere hizmet verecek 464 konferans salonu ve 256 tiyatro salonu, 205 müze, 76 bilim merkezi, 51 dijital kütüphane gelişimlerine katkıda bulunmak. “Diğer birimlerle birlikte yaklaşık 4.300 tesis sunduk.” dedi.

‘GÜNEY AFRİKA CUMHURBAŞKANI’NA TEŞEKKÜR ETTİM’

Uluslararası Adalet Divanı’nın İsrail’e ilişkin kararına ilişkin değerlendirmesi sorulan Erdoğan, “Bu mevcut karar İsrail’in beklemediği bir karardı. Beklediğimiz sonucu aldık.” dedi.

Ancak bunun yeterli olmadığını ve konuyu genişletmeye çalıştıklarını ifade eden Erdoğan, şöyle devam etti: “Bu nedenle Güney Afrika Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı’na bu davayı açtığı için teşekkür ettim, yanınızda olacağımızı söyledik. bundan sonraki süreçte ama buna devam edelim. Ayrıca bu yola başvuracak başka ülkeler de var. Her şeyden önce Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nun sonucu çok önemliydi. 121 ülke İsrail’in soykırımını kabul etti. Amerika ortada kaldı. sadece 9-10 ülke. 40 ülke çekimser kaldı. Onlar da yavaş yavaş yanımıza gelmeye başladı. Biz bu süreci sürdüreceğiz. Netanyahu kanıyor, çok daha fazla kan kaybedecek. Şu anda Netanyahu kendi ülkesinde lanetlenmiş durumda ve lanetlenecek. insanlık ona lanet edecek. o çocukların ve kadınların laneti boşuna kalmayacak. biz onun peşindeyiz, o kaçacak. sonunda zafer hakikate inananların olacaktır. “

‘BELEDİYE BAŞKANI ESKİŞEHİRSPOR’LA HİÇ İLGİLENMEDİ’

Cumhurbaşkanı Erdoğan bir gence, “Eskişehirspor için ne gibi sözler veriyorsunuz?” diye sordu. sorusuna ise şu yanıtı verdi: “Gelip oynayamam. Stadı biz yaptık, bundan sonra Eskişehir’in varlıklı işadamları vs. buna sahip çıkmalı, onlar da Eskişehir’in imkan ve imkanlarıyla gereğini yapmalıdırlar. Şimdiki Belediye Başkanı Eskişehirspor’la zerre kadar ilgilenmiyordum, artık Allah’ın izniyle.” “Buradaki Nebi kardeşimizle bu çalışmayı koordine etmek mümkün. Çünkü daha önce de katkısı oldu. İnşallah önümüzdeki dönemde bunu başarmak mümkün olacak. Yeter ki işi uzmanlarına bırakalım.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu