Haber

Serenay Sarıkaya, Ay Yapım Gecesinde Yazdığı Muhabirin Kalbini Kazandı!

Oyunculuk performansı ve çekiciliğiyle son dönemlerin parlayan yıldızı Serenay Sarıkaya, Elle Style Awards’da tarzıyla hepimizi büyüledi!

Gecede muhabirlerin sorularını yanıtlayan Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde Ay Yapım Gecesi’nde esprili bir dille tartıştığı muhabiri sevindirmeyi ihmal etmedi. Hadi bakalım! ?

Serenay Sarıkaya, aile dizisinde canlandırdığı Devin karakteri ile bu dönemin en çok konuşulan isimlerinden biriydi. Saf tatlılığı ve oyunculuk performansıyla hepimizi ekranın önüne kilitledi! ?

Bir yanda Aile dizisi, diğer yanda Alice Müzikali ile başarılı bir dönem geçiren Sarıkaya; Bildiğiniz üzere ailece yarıyıl finali yaparak tatilde soluğu aldı.

Aldı ama bayram pozlarıyla ortalığı süpürdü! ?

Tatilinden anları Instagram hesabından paylaşan Serenay Sarıkaya, hayranlarından yorum ve beğeni yağmuruna tuttu!

Tatilden dönen Serenay Sarıkaya, Elle Style Awards Gecesi’ne ayaklarının tozuyla katıldı!

Yılın Şık Kadın Oyuncusu Ödülü’nü alan Sarıkaya, cool tarzı ve kibarlığıyla herkesi büyüledi!

Öte yandan Sarıkaya, dün akşam Ay Yapım’ın düzenlediği yemekte esprili bir şekilde söz ettiği muhabirin kalbini kazandı!

Sarıkaya, söylediği sözlere gülen muhabire, “Bana ne kadar da samimiyetsiz bir şekilde gülümsedin. Ha-hah, bana yaptın” dedi. sözlerine güldü. Sonra tabii ki şaka yaptığını söyledi.

Elle Style Ödül Gecesi’nde aynı muhabirle tanışan Sarıkaya, “Nasılsın? Son görüşmemizden sonra çok üzüldüm çok dertlendim. Sanki seni kırdım” dedi. Sözleriyle muhabirin kalbini kazandı!

Muhabirin “Tekrar söylüyorum seni çok seviyorum” sözlerine “Sen benim canımsın, ben de” diyen Sarıkaya’nın samimi tavrı dikkat çekti!

Sarıkaya’nın bu sözlerinin ardından yorumlar da gecikmedi…

?

?

Bazı Kanser Sorunları…

?

Ne düşünüyorsun?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu