Haber

Raif Türk’ün adı Fuarizmir’de yaşatılacak

Geçtiğimiz Ekim ayında hayatını kaybeden, Türkiye doğal taş branşında yaptığı çalışmalarla büyük izler bırakan ve Marble İzmir Intercountry Doğaltaş’a değerli katkıları bulunan Tüm Mermer Doğaltaş ve Makineleri Sanayicileri Derneği (TÜMMER) Onursal Başkanı Raif Türk’ün adı. ve Teknolojileri Fuarı, Fuarizmir’de meydana verildi.

Meydana Raif Türk’ün adının verilmesi için düzenlenen törene Türk’ün ailesi, şube temsilcileri ve İZFAŞ yöneticileri katıldı. Törende konuşan Raif Türk’ün eşi Yıldız Türk, “Eşim; Adıyla, yaptıklarıyla ve insani yönüyle bizlere şerefli bir miras bıraktı. Gösterilen vefa örneği için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e, İZFAŞ Genel Müdürü Canan Karaosmanoğlu Alıcı’ya, TÜMMER’e ve sektör temsilcilerine teşekkür ediyorum.”

Kardeşi Refik Türk, “Raif Türk’ün vurduğu çekiç sesinin bugün burada, bu meydanda anılması bizler için gurur kaynağıdır. Bu vefa örneğini gösterenlere teşekkür ediyoruz.”

İZFAŞ Genel Müdürü Canan Karaosmanoğlu Alıcı, “Raif Türk, doğal taş sektöründe yaptığı çalışmalarla büyük iz bırakarak Mermer İzmir Fuarımıza önemli katkılar sağlayan bir isim oldu. Bu meydanın açılmasıyla birlikte sektöre yaptığı katkılar hepimiz tarafından anılacak ve Raif Türk’ün adı burada ilelebet yaşayacaktır.”

TÜMMER Yönetim Kurulu Lideri Hanifi Şimşek, “Raif abi gittiği her yeri hep aydınlattı. Yaptıklarını anlatmak yetmez. Hem madende, hem mermerde hem de makine kısmında çok desteği oldu. Adını bu meydanda yaşattıkları için Tunç Soyer Hanım’a, Canan Karaosmanoğlu Alıcı’ya, TÜMMER yönetim kurulu üyelerine ve değerli başkanlara teşekkür ediyorum. Onun yolunda yürümeye devam edeceğiz” diyerek duygularını dile getirdi.

Maden Tetkik Arama (MTA) Genel Müdür Yardımcısı Abdulkerim Aydındağ, TOBB Türkiye Maden Meclis Başkanı İbrahim Halil Kırşan, Türkiye Madenciler Derneği Başkanı Ali Emiroğlu, Maden Sanayii Patronları Sendikası Başkanı Naci İlci, İstanbul Maden İhracatçıları Birliği Geçmiş Dönem Başkanı Aydın Dinçer, Ege Maden İhracatçı Birlikleri Geçmiş Dönem Lideri Mevlüt Kaya da yaptığı konuşmalarda Raif Türk’ün departmana yaptığı katkıları ve yardımsever kişiliğini vurguladı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu