Haber

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı resmi araç Togg’u teslim aldı

MalatyaBüyükşehir Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre Togg’u teslim alan ve sürüş deneyimi yaşayan Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Togg’un farklı bir sürüş keyfi yaşattığını belirtti.

Gürkan, teknolojik atılımlarla birlikte yerli ve milli markaların Türkiye’nin oyunbozan bir devlet haline geldiğinin bir göstergesi olduğunu belirtti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VE TOGG MÜHENDİSLERİNE TEŞEKKÜRLER

Yerli ve milli aracın kendilerini gururlandırdığını belirten Gürkan, şöyle konuştu:

“Yerli ve milli bir otomobil, versiyon olarak 2035 yılı ötesi düşünülerek üretilmiş bir versiyon. İleride kademeli olarak trafikten men edilecek bu sürüm 2035 ve sonrasında bitecek.Daha üst bir vizyona dayalı bir tasarımdır.Bu tasarımı yapan Türk mühendis ve teknik kadromuza emeği geçen Sayın Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ederim. bu vizyonu Türk mühendis ve teknik kadromuza ve bu vizyonu gerçekleştiren girişimci iş insanlarımıza da göstermiştir.Yerli ve milli aracımız Togg’un bundan sonra Türkiye ve gelecek için hayırlı olmasını temenni ediyorum.” Malatya yollarında. Tanrı seni korusun. Bu aracı Büyükşehir Belediyesi’nin resmi aracı olarak kullanacağız. İnşallah Malatya’mıza ve halkımıza hizmette barışçıl bir şekilde kullanmayı nasip eder.”







Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu