Haber

MHP Genel Sekreteri: Kılıçdaroğlu ve HDP, Apo’ya özgürlük sözü verdi

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun HDP ile anlaştığını belirterek, “Kapalı kapılar ardında Apo’ya özgürlük konuşması yaptılar” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri ve Bursa 1. Bölge Milletvekili İsmet Büyükataman, Bursa’nın Nilüfer ilçesinde miting düzenledi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği mitingde Büyükataman, 14 Mayıs seçimleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Büyükataman yaptığı konuşmada Millet İttifakı Başkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile HDP’nin anlaşma yaptıklarına değinerek, bölücü terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan’a özgürlük sözü verdiğini söyledi.

Büyükataman, “Kılıçdaoğlu’nun adaylığı netleşince Kandil bayram etti. Türkiye Cumhuriyeti devletini iç savaşa sürüklemek için her türlü kirli ilişkiye bulaşan FETÖ’nün kalıntıları da bayramı kutladı. Türkiye düşmanı birçok kişi ve çevre Kemal Kılıçdaroğlu’nun arkasında saf tuttu.Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığının netleşmesinin ardından HDP cumhurbaşkanı adayı göstermeyeceğini açıkladı.Kemal Kılıçdaroğlu’nun PKK ve HDP’ye 11 önemli vaatte bulunduğu söyleniyor. Kapalı kapılar ardında Apo’ya özgürlük konuştular.Kapalı kapılar ardında kaçak FETÖ’cülere özgürlük sözü verdiler.Osman Kavala ve Demirtaş’a özgürlük sözü verdiler.Çok dilli, çok kimlikli bir anayasa yapma sözü verdiler.Bu kirli pazarlıklar Türkiye’nin egemenlik hakları, bin yıllık kardeşlik için. 14 Mayıs’ta hukuk, istikbal ve istiklal unutulmamalı. Geleceğimiz korunmalıdır” dedi. – BURSA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu