Yaşam

Kuantum Boyut Zeka kitabı ve hayatımızı etkileyen teknolojik düzen

Prof. Dr. Ramazan Biçer ve Eda Alemdar tarafından yazılan ve editörlüğünü Mehmet Hakan Sancar’ın yaptığı disiplinler arası bir çalışma olan Kuantum Boyutunda Zeka, insan beyninin daha yüksek boyutları algılama yeteneğine sahip olduğunu ve bu nedenle yüksek zekaya sahip kişileri araştırıp tespit etmenin gerekli olduğunu gösteriyor. bilinç. gerektiğini vurguluyor.

Gerçek keşif yolculuğu yeni yerler aramak değil, yeni bakış açılarına sahip olmaktır. Kitap, kuantum mekaniksel süreçlerin beynin işleyişinde ve bilincin oluşumunda oynayabileceği rolleri açıklıyor ve teknolojinin yanı sıra insan doğasını, psikolojisini ve potansiyelini anlamada yeni bakış açıları sunuyor.

Zeka ve bilincin geleceği

Hem bilim, hem ideoloji hem de teoloji meraklıları için değerli bir kaynak olarak değerlendirilen Kuantum Boyutunda Zeka, kuantum mekaniğinin beynin işlevleri üzerindeki etkilerini ve zekanın keşfini incelerken, zeka ve bilincin geleceğini yeniden şekillendiren multidisipliner bir yaklaşım sunuyor. son derece bilinçli insanlar.

Günlük hayatımız ve teknoloji

Tüm zeka modellerini unutun. İnsan beyni geleceğin zekasını şekillendirecek.

Okuyucuyu atomun derinliklerinden insanın hayal gücünün sınırlarına kadar bir keşif yolculuğuna çıkaran kitap, kuantum fiziğinin şiddet içeren kavramlarını, metafizikle ilişkisini ve bunların niyet yapımızı nasıl etkilediğini günlük olarak anlaşılır bir dille sunuyor. hayat ve teknoloji.

Gerçeklik ve metafizik

Kuantum Boyutunda Zeka, okuyucuların gerçekliğin metafizik ve kuantum düzeyde nasıl şekillendiğini ve dünyayı nasıl etkilediğini keşfetmesine yardımcı olurken, kuantum mekaniği teorilerinin zeka ve güvenlik alanlarına nasıl uygulanabileceğini de ortaya çıkarıyor.

Kimler okumalı…

Disiplinlerarası bir çalışma olan Kuantum Boyut Zekası kitabı; Kuantum fiziği, metafizik, zeka çalışmaları ve farklı bilim dallarına ilgi duyan akademisyen ve araştırmacıların yanı sıra kendi yeteneklerinin farkına varmak isteyenler ve kuantum ideolojisi ile ilgili konulara ilgi duyanlar için yeni bir bakış açısı sunmayı amaçlamaktadır. , din-bilim ilişkisi, psikoloji ve zeka.

Sayfa için iletişim:

[email protected]

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu