Haber

Körfez Belediyesi Sporcusu Eymen Taha Turan, Keşan Açık Su Yüzme Şampiyonası’nda ikinci oldu

Körfez Belediyesi Gençlerbirliği SporKulübün sporcusu Eymen Taha Turan, Keşan 2022 Açık Su Yüzme Şampiyonası’nda iki branşta ikinci oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Edirne Valiliği, Keşan Belediyesi ve Türkiye Yüzme Federasyonu iş birliğiyle düzenlenen Keşan 2022 Açık Su Yüzme Şampiyonası yoğun katılımla gerçekleştirildi. Saros Körfezi Erikli Plajı Keşan Belediyesi Yelken ve Su Sporları Kulübü’nde düzenlenen yarışlara yaklaşık 500 sporcu yarıştı. 2 gün boyunca devam eden turnuvada 7 kategoride yarışlar gerçekleştirildi. Koşuya Kocaeli’den katılan Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Spor Kulübü sporcusu Eymen Taha Turan, 14-15 ve 14-24 yaş gruplarında yüzme yarışlarında ikinci olarak önemli bir başarıya imza attı.

14-15 yaş kategorisinde 1.500 metre, 14-24 yaş kategorisinde 3.000 metre yüzerek her iki yaş grubunda ikinci olan Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü sporcusu Eymen Taha Turan, yüzlerce sporcu arasında madalya kürsüsüne çıktı. Teknik direktör Samet Işık yönetimindeki Eymen Taha Turan’ın elde ettiği başarı, hem kulübünde hem de Körfez’de sevinçle karşılandı. – KOCAELİ

haberkarliova.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu