Yaşam

Kim Milyoner Olmak İster’in şampiyonu Rabia Birsen Göğercin, kesilen kolunun hikayesini anlattı: 1 yıl önce kıyma makinesinde kaybettim

Kim Milyoner Olmak İster’in final sorusuna kalan Rabia Birsen Göğercin, 1 milyon liralık soruyu doğru cevaplayarak büyük ödülün sahibi oldu. Kolu kesilen ve biyonik kol kullanmaya başlayan Göğercin, “Kıyma makinesinde kolumu kaybettim. Artık daha havalı bir kolum var.”

“Dalgınlıkla kolumu kıyma makinesine kaptırdım”

Geçtiğimiz hafta kendisinden bahseden yarışmacı, “24 yaşındayım, Gazi Üniversitesi Biyoloji Bölümü mezunuyum. Bir kedim ve bir köpeğim var, aynı zamanda kaktüs yetiştiriyorum. Geçen sene kolumu kıyma makinesinde kaybettim. Sağ elim bileğimden kesildi ve daha sonra bana soğutucu bir kol verildi. Cihaz sayesinde fiziksel hareketliliğim devam ediyor. Cihazı kod vererek taşıyabilirim. Babamın dükkânında yardım etmek için kıyma makinesinin yanına çektim. “Yanlışlıkla kıyma makinesine yakalandım” dedi.

“HASTANEDE HER ZAMAN PENCERE KAPATIYORUM VE GELENLERE BALKON KONUŞMASI YAPIYORUM”

Dün akşamki bölümde yine yaşadığı süreci anlatan Rabia Birsen Göğercin, “Mağazadan hastaneye gidiş süreci sanıldığından daha komik. Dükkandan gelen kıyma makinesiyle ambulansa binerek hastaneye gittik. Doktorum beni o kadar güzel karşıladı ki… Bulunduğum odada sürekli bir koşuşturma vardı. Esnaftık. “Komşumuz çoktu, sık sık pencere kenarına çıkıp balkondan konuşmalar yapardım. alkışlayacaklardı. O dönemde herkes bana sevgisini hissettirdi.”

“PARA KAZANIRSAK KENDİME ESTETİK KOL YAPTIRACAĞIM”

1 MİLYON TL KAZANDI

Yarışmada 1 milyon TL’lik soru ise “Türkiye’deki 81 ilin isimlerinde bu dört harften hangisi diğer üçünden daha az bulunuyor?” Soru soruldu. Seçenekler “S, V, G, H” olarak verildi. V harfini seçen Güvercin doğru cevap vererek 1 milyon TL’lik büyük ödülün sahibi oldu. Doğru cevabı verdiğini görünce büyük mutluluk yaşayan yarışmacı, gözyaşlarına hakim olamadı.

pazarcik-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu