Haber

Kartepe Belediyesi Alo Çocuk Sağlığı Kulübü ekipleri Ramazan Bayramı’nda ilçenin çınarlarını da unutmadı.

Kartepe Belediyesi’nin ödüllü projesi Alo Evlat Sağlık Kulübü ekipleri, Sultan-ı Ramazan-ı Şerif ayında Kartepeli yaşlılarla iftar sofralarında ziyafetin ortasına gelerek, bayram boyunca kapılarını çaldı. ziyafet çektiler ve hediyeleriyle gönüllerde bir kez daha taht kurdular.

GRAND’A ZİYARET

Alo Çocuk Sağlığı Kulübü ekipleri, Ramazan Bayramı’nda Kartepe Belediye Başkanı Avukat M.Mustafa Kocaman ile birlikte Ramazan Bayramı’nda Kartepe’li yaşlıları ziyaret ederek bayram sonrası bayramlarını kutladı. Yaşlılara çikolata ikram eden gruplar, Lider Kocaman’a sevgi ve saygılarını ileterek eski bayram hatıralarını yad ettiler.

BAĞIMIZ ÇOK GÜÇLÜ

Kartepe Belediye Başkan Vekili M.Mustafa Kocaman, “Kartepe’de yaşayan sihrimiz her zaman liderimizdir. Gülümsemeleri ve duaları bizim en büyük mutluluğumuz. Büyüklerimizle iftar sofralarında bir araya gelen ekiplerimiz her zaman yanlarında. Kartepeli büyüklerimizle uyum içindeyiz. Bağımız çok güçlü. Onlardan güç alıyor, onlar ve geleceğimiz olan çocuklarımız için daha çok çalışıyoruz” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu