Yaşam

Brad Pitt; Mel Gibson ve Jean Reno ile randevun var! Bu Hafta Sonu FilmBox Ekstra Ekranlarında!

SPI Uluslararası,  Nisan ayının son hafta sonu birbirinden heyecanlı 3 film FilmBox Extra ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Hollywood’un “cesur yürek” efsanesi Mel Gibson’ın başrolde yer aldığı hacker hikayesi Hot Seat, Cumartesi günü ilk kez FilmBox Extra ekranlarında gösterilecek. Cuma günü Jean Reno ve Pazar günü Brad Pitt ile randevumuz var!

6 kıtada 69 ülkede milyonlarca kişiye hizmet veren uluslararası medya kuruluşu SPI International, Nisan ayının son hafta sonu aksiyon ve gerilim yüklü FilmBox Extra ekranlarında aksiyon filmlerinin efsane oyuncularını izleyiciyle buluşturuyor. 3 sinema salonu ile sinema heyecanı.

29 Nisan Cumartesi günü Sıcak Koltuk’un ilk gösterimini Filmbox Extra ekranlarında izleyeceğiz. Bir bilgisayar korsanının güç anlarının öyküsünü anlatan sinemanın başrolünü Hollywood’un “cesur yürekli” yaşayan efsanesi Mel Gibson üstleniyor. 22 Nisan Cuma günü Jean Reno ve 23 Nisan Pazar günü ise Brad Pitt rezidanslarımıza konuk olacak.

Ölümsüz (22 Mermi) – 28 Nisan Cuma – 23:05

Leon sinemasının unutulmaz oyuncusu Jean Reno, 12 Eylül’ü 13 Eylül’e bağlayan gece yarısından bir saat sonra FilmBox Extra ekranlarında olacak. 22 Bullets filminin konusu, çocukluk arkadaşı tarafından ihanete uğrayan emekli bir gangsterin hikayesiyle ilgili konseyidir.

Hot Seat (Hot Seat) – 29 Nisan Cumartesi – Saat: 21:30

2022 yapımı olan filmde Hollywood efsanesi Mel Gibson’a “Home in Hollywood” dizisiyle hayatımıza giren sevimli oyuncu Shannen Doherty eşlik ediyor. Filmin hikayesinde, en iyi bankacılık kurumlarına sızmaya çalışan eski bir bilgisayar korsanı tuzağa düşürülür. Hacker kendini üzerine bomba iliştirilmiş bir koltukta bulur ve oradan çıkması gerekir.

Killing Them Usulca – 30 Nisan Pazar, 01:00

Pazar günü gece yarısından sonraki ilk saatte gösterilecek olan film, başrollerde iki beğenilen oyuncu Brad Pitt ve Ray Liotta’yı bir araya getiriyor. Filmin hikayesinde, kendilerini zeki sanan ama aslında arkalarında pek çok iz bırakan üç adam, yerel bir çetenin işlettiği ve büyük paraların döndüğü yer altı bir kumarhanede büyük bir soygun gerçekleştirirler. Çete, poker oyunları sırasında yapılan soygunları araştırmak ve asıl failleri bulup icabına bakmak için yaşadığı ülkenin gerçek yüzünü görebilen kiralık katil Jackie Cogan’dan yardım alır.

FilmBox Extra ekranlarında aksiyon filmlerini kesintisiz ve HD kalitede izlemek isteyen sinemaseverler, Türksat KabloTV kanal 337’deki kanala ulaşabilirler. FilmBox Extra içeriklerine, filmbox web sitesi ve FilmBox+ uygulaması kullanılarak bilgisayar, tablet ve cep telefonu ekranlarından da ulaşılabilmektedir.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu