Teknoloji

Excalibur FC 24 Cup’ın büyük finali 28 Ekim’de

EXCALIBUR FC 24 CUP’IN BÜYÜK FİNALİ 28 EKİM’DE!

 

EXCALIBUR FC 24 KUPADA

GÖZLER BÜYÜK FİNALLERDE!

 

Oyunseverlerin merakla takip ettiği, heyecanın bir an olsun azalmadığı Excalibur FC 24 CUP’ın finalistleri kesin olarak belirlendi. Intel’in katkılarıyla dostluğun ve amansız emeğin bir arada yaşandığı yer  düzenlenen Excalibur FC 24 CUP’ta  Finale kalan Galatasaray ve F.Bahçe e-spor oyuncuları, 28 Ekim’deki büyük finalde karşı karşıya gelecek.

 

Oyun dünyasının aylardır heyecanla beklediği, anlık bir hatayla büyük zaferlerin eşiğinden getirilen oyun FC 24, Türkiye’nin oyun dünyasındaki gücü Excalibur ve Intel’in katkılarıyla oyunseverlere heyecanlı anlar yaşatmaya devam ediyor. . Ön elemeleri 14 Ekim’de başlayan ve Türkiye’nin dört bir yanından katılımcıların yoğun ilgisiyle karşılanan Excalibur FC 24 CUP’ta finale kalan Galatasaray Esports oyuncusu Kaan Tüzün ile Fenerbahçe Esports oyuncusu İsmail Can Yerinde karşı karşıya gelecek. 28 Ekim saat 20.00’de başlayacak turnuva; Yarışmada birinciye Excalibur G870 Dizüstü Bilgisayar, ikinciye Excalibur G770 Dizüstü Bilgisayar ve üçüncüye Excalibur 23,8” Monitör ve oyuncu kulaklığı hediye edilecek. Turnuva finali heyecanını oyun tutkunlarına daha keyifli bir şekilde yansıtmak isteyen Excalibur, canlı yayında birçok sürpriz ve yarışmayla ödüllerini seyirciye sunacak.

 

Yoğun çalışmaların ardından finale çıkacak takımlar belirlendi.

 

Futbol ve e-sporseverlerin yoğun ilgi gösterdiği Excalibur FC 24 CUP ön elemeleri yoğun çalışmalarla sona erdi. Yarı finalin ilk maçı F.Bahçe Espor oyuncusu İsmail Can Yerinde ile Serhan Yeniaras arasında oynandı. Zorlu mücadelenin ardından Fenerbahçe Espor oyuncusu İsmail Can Yerinde, karşılaşmayı 2-1’lik seriyle kazanarak finale çıkan ilk oyuncu olarak adını duyurdu. Yarı finalin ikinci ve son maçı ise Galatasaray Esports oyuncusu Kaan Tüzün ile Beşiktaş Esports oyuncusu Arda Azinyan arasında oynandı. Derbiyi 2-0’lık skorla Galatasaray Espor oyuncusu Kaan Tüzün kazandı ve “aslanlar” finale yükselmeye hak kazandı.

 

28 Ekim’de Heyecan Doruğa Çıkacak

 

Finale kalan oyuncular Excalibur G870 Dizüstü Bilgisayar ödülünü kazanmak için birbirleriyle yarışacak. 28 Ekim’de Excalibur FC 24 CUP finaline katılmaya hak kazanan Galatasaray Esports oyuncusu Kaan Tüzün ile Fenerbahçe Esports oyuncusu İsmail Can Yerinde arasında heyecanın doruğa ulaşacağı kıyasıya mücadeleyi izleyin. Çağrı “Hype” ErgünVe Ege Arseven bunu oyunculara aktaracak. izleyiciler, FC 24 KUPASIyayın https://www.twitch.tv/hypeLink üzerinden canlı olarak takip edebilecekler.

 

Büyük Final Herkes İçin Kazanacak

 

28 Ekim Cumartesi günü saat 20.00’de gerçekleşecek Excalibur FC 24 CUP finali, katılımcı ve seyircilere heyecanlı ve keyifli anların yanı sıra birçok ödül ve sürpriz de sunuyor. Birinciye Excalibur G870 Dizüstü Bilgisayar, ikinciye Excalibur G770 Dizüstü Bilgisayar, üçüncüye ise Excalibur 23,8” Monitör ve kulaklık kazanacağı turnuvanın finalinde seyirciler memnun kalacak. Excalibur’un ödülleriyle.

 

Excalibur FC 24 CUP Final Yayını:https://www.twitch.tv/hype

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu