Haber

Erol Bulut: “Üzülerek 1 puanla ayrılıyoruz”

Gaziantep FK Teknik Menajeri Erol Bulut, İstanbulspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Üzgün ​​bir şekilde 1 puanla ayrılıyoruz.”

Spor Toto Muhteşem Lig’in 18. haftasında Gaziantep FK, deplasmanda İstanbulspor ile 1-1 berabere kaldı. Çabaların ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Gaziantep FK Teknik Yöneticisi Erol Bulut, “Bugün buradan üzülerek ayrılıyoruz. Son dakikada kaybettiğimiz 2 puan var. Bugün uzatmalarda 10 puan kaybettik. Bizleri çok üzdü. Geçen hafta 1 puan aldık. Bu tür maçlarda 2 puan kaybettik. Gol bulamayınca maçlar sıkıntıya giriyor. İkinci sırayı bulsaydık rahatlıkla kazanabileceğimiz bir maç olabilirdi. Oyunun kontrolünün bizde olduğu bir maç oldu. Maalesef ikinci golü bulamadık. Üzülerek 1 puanla ayrılıyoruz” dedi.

Bulut, bu hafta ligde oynayacakları Fenerbahçe maçıyla ilgili de, “Ligde her maç zor. Her puan çok değerli. Büyük takımlara karşı nasıl oynadığımızı biliyoruz. Zor bir maç olacak. Hazırlanacağız. Başakşehir ve Beşiktaş’a karşı oynadığımız gibi bundan sonraki maç için de aynı şekilde.” dedi. – İSTANBUL

haberetimesgut.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu