Ekonomi

Eaton, Meksika ve Çin’de akıllı fabrika girişimleriyle ilerlemeye devam ediyor

DUBLIN – Küresel bir güç yönetimi şirketi olan Eaton Corporation (NYSE: ETN), Juarez, Meksika ve Changzhou, Çin’deki iki tesiste Endüstri 4.0 teknolojisinin entegrasyonu ile üretim operasyonlarının dijital dönüşümünü duyurdu. Yeni inşa edilmiş ve eski bir tesisi temsil eden bu tesisler, operasyonel verimliliği artırmak için gelişmiş dijital teknolojilerden yararlanıyor ve diğer Eaton tesislerinin dijitalleştirilmesi için plan görevi görmeye hazırlanıyor.

İki yıldan az bir süredir faaliyette olan Juarez tesisi, 500’den fazla kişiyi istihdam ediyor ve 10 Endüstri 4.0 teknolojisini üretim süreçlerine dahil ediyor. Bağlantılı ekipmanların ve gerçek zamanlı dijital çalışma talimatlarının kullanılması, zamanında teslimatta yüzde 18’lik bir iyileşme sağladı. Tesisin sürdürülebilirliğe olan bağlılığı, LEED Gold sertifikası ve tüm atıkların %99,8’ini geri dönüştürme veya yeniden kullanma becerisiyle kanıtlanmaktadır.

Yaklaşık yirmi yıldır faaliyet gösteren ve 370’den fazla kişiyi istihdam eden Changzhou’da, katmanlı üretim ve otonom robotlar gibi teknolojilerin entegrasyonu, genel fabrika verimliliğinde %26’lık bir artışla sonuçlandı. Tesisin güç kaynağını optimize eden ve kullanımı izleyen Akıllı Enerji Yönetimi çözümü, 2018’den bu yana sera gazı emisyonlarında %50’lik bir azalmaya katkıda bulundu.

Eaton’ın Endüstri 4.0’dan sorumlu başkan yardımcısı Craig Sutton, optimize edilmiş üretim ve iyileştirilmiş müşteri deneyimine yönelik artan talebi karşılamak için Endüstri 4.0 çözümlerini uyarlamanın önemini vurguladı. Şirket, 2023 yılında Kuzey Amerika üretimine yönelik önemli bir yatırımın ardından, 2024 yılı sonuna kadar Avusturya, Brezilya ve ABD’deki üç ek tesisle akıllı fabrika ayak izini genişletmeyi planlıyor.

Bu makale yapay zeka desteğiyle oluşturulmuş, tercüme edilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu