Haber

Denizli’nin Güney ilçesinde BBP’den aday olan Gümüş, İYİ Parti tarafından aday gösterildi.

İlginç olay Denizli’nin Güney ilçesinde yaşandı. Büyük Birlik Partisi tarafından Güney Belediye Başkanı Adayı açıklanan Alaaddin İshak Gümüş, İYİ Parti’nin düzenlediği aday tanıtım toplantısında isminin açıklanmasının ardından Meral Akşener ile birlikte poz verdi. Büyük Birlik Partisi’nden adaylığını açıklayan Gümüş’ün bu hamlesi akıllarda soru işareti yarattı.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, partisinin Denizli’deki aday tanıtım toplantısına katıldı. Akşener, büyükşehir ve ilçe belediyelerinde gösterdiği adayları açıkladı.

Büyük Birlik Partisi’nden belediye başkanlığı adaylığını açıklayan Alaaddin İshak Gümüş, dün düzenlenen aday tanıtım toplantısında Meral Akşener tarafından İYİ Parti Güney Belediye Başkanı Adayı açıklandı.

Daha önce BBP tarafından Güney Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Alaaddin İshak Gümüş, UYGUN Parti İl Teşkilatı’nın dün düzenlediği aday tanıtım toplantısında açıklandı ve UYGUN Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile birlikte sahnede poz verenler arasında yer aldı. Kişisel olarak DÜZGÜN Partisi Genel Başkanı Meral Akşener’in Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde isimleri açıkladığı adaylar arasında daha önce Büyük Birlik Partisi’nden aday olmuş bir ismin de olması büyük dikkat çekti.

Daha önce kendisine verilen görev yazısı ile BBP İl Başkanı İsmail Karateke ile poz veren Alaaddin İshak Gümüş, bu kez UYG Partililerle toplu fotoğraf çektirdi. BBP ile yollarını ayırıp ayırmayacağına ilişkin bir açıklama yapılmayan Gümüş’ün bu kez İYİ Parti’den Güney Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması, ‘Paylaşılmayan Aday’ yorumlarına neden oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu