Haber

RT Genel Yayın Yönetmeni Simonyan: Eğer Putin Rusya’nın yenilmeyeceğini söylediyse öyledir

Simonyan, Rossiya 1 televizyonuna yaptığı açıklamada şunları söyledi: “ ‘Benim için en dokunaklı ve duygusal an’ Ruslar teslim olmayacak ‘ ifadesiydi. Seyircimizin en çok beklediği ve en önemli bulduğu an Vladimir Vladimirovich’in ‘ Bizi savaş alanında yenmek imkansızdır. ‘ ifadesiydi. Bildiğimiz gibi ülkemizin lideri lafını boşa çıkarmaz. Tabii onun özgüveni bize de güven veriyor. O öyle diyorsa öyledir.“dedi.

Batı’daki bilinçli bireylerin sabırsızlıkla beklediği röportaj anlarına değinen Simonyan, bu konuyla ilgili şu değerlendirmeyi yaptı:

Tabii onlar için en önemli şey bizim Avrupa’ya saldırma niyetimizin olmaması. Putin’in sözleri Letonya ve Polonya ile ilgimizin olmadığı, saldıracağımız iddialarının saçma olduğu yönündeydi. Batıdaki insanlar Putin’in bunu söylemesini bekliyordu. Batı’daki dinleyicilerin bilinçli kesimi bu sözleri duyunca rahatladı ve bilinçlendi.

Önceki gün konuşan Simonyan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in ABD’li gazeteci Tucker Carlson ile yaptığı röportajın yaklaşık bir milyar kez izlendiğini belirtti.

Röportajın yalnızca internet sitesinde 180 milyon kez izlendiğine dikkat çeken başarılıBunun bir röportaj olduğunu ve Amerikalıların bile yorumlarında röportajı tarihi olarak nitelendirdiklerini vurguladı.

Carlson, Cuma gecesi Putin’le yaptığı röportajı yayınlarken, daha sonra bunu çeşitli sosyal ağlarda da paylaştı. resim, yayınlandıktan sonradaha sonra sadece bir günde sosyal ağ X’te 150 milyon ve YouTube’da 150 milyon 8 milyondan fazla kez görüntülendiFarklı dillerde altyazılı olarak yayınlanan röportaj Kremlin’in internet sitesinde de yer aldı.

Putin’in Carlson’la yaptığı görüşme 2 saat 6 dakika sürdü ve bu sırada Rusya Devlet Başkanı yaklaşık 60 soruyu yanıtladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu