Haber

Çıkan tartışmada yakınlarına kurşun sıkarak intihara teşebbüs etti: 2 ölü, 4 yaralı

ANTALYA’nın Serik ilçesinde Emrullah Ç. borç ve borç sorunu nedeniyle husumet duyduğu yakınlarına kurşun sıktı. Silahlı saldırıda Osman Bozdoğan (45) ve Feyyaz Bozdoğan (43) hayatını kaybederken, Sedat Bozdoğan (61), Nuriye Bozdoğan (41) ve Yılmaz Konaç (50) yaralandı. Olaydan sonra kaçan Çubuk, Alanya ilçesinde polis karakolu yakınında tabancayla kafasına ateş ederek intihar etmeye çalıştı. Yaralı Ağar Çubuk tedavi altına alındı.

Olay, saat 17.00 sıralarında Serik ilçesi Belek Mahallesi’nde meydana geldi. Emrullah Ç. borç ödeme sorunu nedeniyle husumet içinde olduğu belirtilen Feyyaz Bozdoğan, Osman Bozdoğan, Sedat Bozdoğan, Nuriye Bozdoğan ve Yılmaz Konaç ile bir site girişinde tartıştı. Taraflar arasında gerginlik yaşanırken, Emrullah Ç. belinden çıkardığı tabancayla yakınlarının üzerine kurşun sıktıktan sonra otomobille olay yerinden kaçtı.

Silah seslerini duyanlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede Osman Bozdoğan’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralı oldukları belirlenen Feyyaz Bozdoğan, Sedat Bozdoğan, Nuriye Bozdoğan ve Yılmaz Konaç, yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Serik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan Feyyaz Bozdoğan doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybederken, durumu ağır olan Sedat Bozdoğan ilk müdahalenin ardından Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesine sevk edildi.

Yakınlarına kurşun sıktıktan sonra kaçan Emrullah Çabük’ün yakalanması için il genelinde çalışma başlatıldı. Bir süre sonra şüpheli Çubuk, Alanya ilçesinde polis uygulama noktası yakınında tabancayla kendini başından vurarak intihara teşebbüs etti. Ağır yaralandığı belirlenen Çubuk, tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

guneysuajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu