Haber

CHP Bursa: Vatanını sevenler sandığa gelsin

BURSA (İGFA) – CHP Bursa İl Başkanı Turgut Özkan, 2. cumhurbaşkanlığı seçiminin Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin varlık ve yokluk tercihi olacağını belirtti. Kılıçdaroğlu’na ihtiyaç var. 28 Mayıs’ta sandık başına gideceğiz. Vatanını sevenler sandığa gelsin!” davet edildi.

Toplantıya DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sanem Oktar, DEVA Partisi Genel Merkez Heyet Üyesi Fatih Acar, DEVA Partisi Bursa İl Başkanı Mümtaz Öztürk, CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, il yöneticileri ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Türkiye’nin 2023 seçimlerine çok zor koşullardan sonra geldiğini belirten CHP Bursa İl Başkanı Turgut Özkan, sözlerine 14 Mayıs seçimlerini değerlendirerek başladı.

CHP’nin Bursa’da 2 bölgeden 3’er olmak üzere toplam 6 milletvekili çıkardığını ve çok küçük bir farkla 7. milletvekilliğini kaçırdığını belirten Özkan, “Oylarını ve sayısını artıran tek parti. Bütün partiler içinde en fazla milletvekili CHP oldu. Cumhurbaşkanlığı seçimi, katılan adaylardan hiçbiri seçilmek için yeterli oyu alamadığı için ikinci tura ertelendi.

“Ümitsizliğe kapılmayın, ülkemizi AKP’nin karanlığına terk etmeyeceğiz” diyen Özkan, “Bugün birlik ve beraberlik içinde geleceğimizi sıfırdan inşa etme günüdür… ve yeni, parlak bir geleceği, adil, hakkaniyetli, paylaşan, barış içinde yaşayan bir ülkeye sahip çocuklar… Bu ülkenin 13.Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ihtiyacı var.Birlikte kazanacağız, geleceğimizi birlikte inşa edeceğiz… 28 Mayıs’ta sandık… Vatanını sevenler sandığa gelsin!” dedi.

haber-orhaneli.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu