Ekonomi

Beamr ve NVIDIA video modernizasyon çözümünü sunacak

HERZLIYA, İsrail – Beamr Imaging Ltd. (NASDAQ:BMR), Denver, Colorado’daki ACM Mile-High-Video 2024 konferansında ortak araştırma sunacak. NVDA ) Corporation ile işbirliği yaptığını duyurdu. Araştırma, görüntü kitaplıklarını yeni ortaya çıkan AOMedia Image 1 (AV1) formatına göre modernize etmeye yönelik otomatikleştirilmiş bir sürece odaklanıyor ve bu daha verimli standardın benimsenmesindeki zorlukları ele alıyor.

Amazon, Google ve Microsoft gibi teknoloji liderleri tarafından desteklenen AV1 formatı, gelişmiş verimlilik sunar ancak mevcut görüntü kitaplıklarını yükseltmenin karmaşıklığı ve maliyeti nedeniyle yavaş yavaş benimsenmiştir. Beamr ve NVIDIA arasındaki işbirliği, görüntü kalitesinden ödün vermeden veya maliyetleri artırmadan geçişi kolaylaştırmak için NVIDIA’nın donanım hızlandırmalı AV1 kodlamasından yararlanan bir çözüm sunuyor.

Beamr CTO’su Tamar Shoham, şirketin 53 patentle desteklenen ve yüksek video kalitesini korurken dönüştürme sürecini otomatikleştirmeyi amaçlayan İçerik Uyarlamalı Bit Hızı teknolojisi de dahil olmak üzere bulguları sunacak. Bu teknoloji, yapay zeka, makine öğrenimi ve içerik akışı gibi sektörlerin video formatlarını verimli bir şekilde düzenlemesine yardımcı olmaya hazırlanıyor.

Beamr, araştırma sunumuna ek olarak 20 Şubat 2024’te NVIDIA tarafından desteklenecek ve Amazon’un AWS’sinde barındırılacak yeni bir görüntülü bulut hizmetini başlatacak. Bu hizmet, görüntü işlemeyi daha kolay, daha erişilebilir ve uygun fiyatlı hale getirmek için tasarlanmıştır. Aynı gün Beamr CEO’su Sharon Carmel ile lansmanı ve şirketin ikinci çeyrek yol haritasını tartışmak üzere bir web semineri düzenlenecek.

Bu duyuru basın bültenine dayanmaktadır.

InvestingPro İçgörüleri

Beamr Imaging Ltd. BMR (NASDAQ:BMR) en son işbirliğiyle görüntü optimizasyonunda devrim yaratmaya hazırlanırken, InvestingPro tarafından sağlanan finansal ölçümler şirketin pazardaki konumunun anlık görüntüsünü sunuyor. Beamr, 2023’ün ikinci çeyreği itibarıyla son on iki ayda 27,18 milyon $’lık Piyasa Değeri ve %96,57’lik yüksek Brüt Kar Marjı ile satılan malların maliyeti sonrasında geliri koruma konusunda güçlü bir yetenek sergiliyor. Aynı dönemde, şirketin NVIDIA ile yakın zamanda gerçekleştirdiği ortaklık ve yeni bir video bulut hizmetinin yakında piyasaya sürülmesi, gelecekteki büyümeye yönelik stratejik bir dönüm noktasının sinyalini verebilir.

Yatırımcılar ayrıca şirketin Fiyat/Defter oranının 2,73 olduğunu da not edebilirler; bu da piyasanın şirkete defter değerinin yaklaşık üç katı değer verdiğini gösterir. Bu, pazarın gelecekteki büyüme beklentilerinin veya Beamr’ın sahip olduğu maddi olmayan varlıkların ve fikri mülkiyetin bir göstergesi olabilir. Ayrıca InvestingPro Adil Fiyat talebi 1,25$ olduğundan, yatırımcıların hisse senedini gerçek değerine daha yakın bir değerde değerlendirme fırsatı olabilir.

Daha derinlemesine analiz arayanlar için InvestingPro, yıllık veya iki yıllık Pro ve Pro+ aboneliklerinde ekstra %10 indirim sunuyor. PRONEWS24Aşağıdakiler de dahil olmak üzere ek bilgiler sağlar: Beamr Imaging Ltd. Burada bir şirketin finansal sağlığına ve potansiyel yatırım fırsatlarına kapsamlı bir bakış sağlayan 5 InvestingPro İpucu daha var.

Bu makale yapay zeka yardımıyla oluşturulmuş, bir editör tarafından çevrilmiş ve incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu