Haber

Yunanistan Yüksek Mahkemesi Futbolda Yolsuzluk ve Yasa Dışı Uygulamaları Soruşturuyor

Yunanistan Yüksek Mahkemesi’nin futboldaki yolsuzluk ve yasa dışı uygulamalara ilişkin soruşturma başlattığı bildirildi.

Yunanistan Devlet Ajansı AMNA’nın haberinde, futboldaki yolsuzluk ve yasa dışı uygulamalara ilişkin soruşturmanın, Panathinaikos Başkanı Yannis Alafuzos’un BBC’ye verdiği röportaj nedeniyle başlatıldığı belirtildi.

Haberde, yetkili savcı tarafından yürütülecek soruşturma kapsamında Alafuzos ve isimleri şike davalarıyla ilişkilendirilen kişilerin ifadeye çağrılacağı belirtildi.

Alafuzos, BBC’ye verdiği röportajda, “Yunan futbolunda şiddet vardı, çünkü yolsuzluk şiddete yol açıyor, şiddeti artırıyor. Yolsuzluk da birçok Yunan oyuncunun yurt dışına gitmesine neden oluyor.” Sözlerini kullandı.

Yunanistan’ın AEK ile Hırvatistan’ın Dinamo Zagreb takımı arasında ağustos ayında oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçı öncesinde Atina’da taraftarlar arasında çıkan kavga sonucu bir kişinin hayatını kaybettiğini hatırlatan Alafuzos, “Artık işler daha da zorlaşıyor. ve daha zor çünkü herkes neler olduğunu görebiliyor.” ” dedi.

silifkeajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu