Haber

Berlusconi’nin sevdiği kadınlara kötü haber! Maaşları kesildi

İtalyan siyasetinin önemli isimlerinden, düzenlediği alemlerle tanınan Silvio Berlusconi, haziran ayında hayatını kaybetti.

Hayatı boyunca gündemde kalan Berlusconi, ölümünün ardından yeniden gündeme gelmeye devam ediyor.

Uzun yıllar İtalyan siyasetinde yer aldı ve bir süre genç kadınlarla toplantılar düzenledi. “Bunga bunga”Partileriyle gündeme gelen Berlusconi’nin, bu partilere sistematik olarak katılan 20 kadına düzenli maaş ve ikram gönderdiği ortaya çıktı.

Aile parayı kesmeye karar verdi

Berlusconi’nin, Milano’da Olgettina Caddesi’ndeki lüks konutunda düzenlenen partilere katılan kadınlara her ay 2 bin 500 euro verdiği ortaya çıktı. 86 yaşında vefat eden siyasetçinin ölümünün ardından Berlusconi’nin çocukları harekete geçti. Berlusconi ailesi bu maddi yardımı kesme kararı aldı.

İtalyan basınında OIgettina Caddesi’ndeki eve gittikleri için, “OlgettinlerTakma adıyla tanınan kadınlardan Barbara Guerra’nın Berlusconi’ye ait bir konutta yaşadığı ve Berlusconi’nin mirasçılarının bu hanımın görevden alınması için hukuki süreç başlattığı açıklandı.

“Sus parası” parası

Berlusconi’nin “bunga bunga” skandalı nedeniyle 20 kadına 11 yıl boyunca para verdiği, bazılarına da barınma teklif ettiği kaydedilirken, İtalyan medyası Berlusconi’nin bu kadınlara “susma ödeneği” verdiğini iddia etti. Berlusconi’nin 10 milyon eurodan fazla para ödediği de iddia ediliyor.

“Beni her zaman koruyacağını söyledi ama…”

İtalyan gazetesi Corriere della Sera, bu kadınların kariyerlerinin “bunga bunga” partileri nedeniyle sona erdiğini iddia etti. Guerra, “Silvio beni her zaman koruyacağını söyledi ama tutulmayan sözler var” söz konusu. 38 yaşındaki Alessandra Sorcinelli’nin Guerra ile aynı bölgede bir konakta yaşadığı, bu evin de Berlusconi’ye ait olduğu belirtildi. Sorcinelli’nin Berlusconi’den yaklaşık 237 bin euro, bir araba ve değerli ikramlar aldığı açıklandı.

Bunga bunga partileriyle ilgili skandal patlak verdiğinde en görünür isim Karima El-Mahroug’du. Ruby takma adıyla tanınan ve Berlusconi ile 2010 yılında reşit olmadığı dönemde cinsel ilişkiye girdiği iddia edilen Faslı kadın, bu iddiaları yalanladı. 30 yaşındaki kadın şu anda ailesiyle birlikte Cenova’da yaşıyor.

haber-andirin.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu