Haber

Türkiye – ABD Voleybol Uluslar Ligi Maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Filenin Sultanları, Voleybol Uluslar Ligi’nin ilk haftasının son maçında ABD ile karşı karşıya geliyor. Çıktığı ilk üç maçı galibiyetle bitirmeyi başaran Ay-Yıldızlar, ABD maçının ardından ikinci hafta maçları için Çin’e gidecek. Pekala, Türkiye – ABD maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Milliler yenilmez

Voleybol Uluslar Ligi’nin ilk haftasında Filenin Sultanları şu ana kadar hata yapmadı. Antalya’nın ev sahipliği yaptığı maçlarda ay-yıldızlılar sırasıyla Güney Kore’yi, Sırbistan’ı ve İtalya’yı mağlup ederek üçte üç yaparak liderliğini sürdürdü. İlk haftanın son maçında ABD ile karşılaşacak olan takımımız, maçın ardından turnuvanın ikinci haftasının oynanacağı Hong Kong’a gidecek.

ABD kaybetmedi

A Milli Takımımız ABD gibi ilk üç maçını kazanan bir diğer takım da son olarak Güney Kore’yi mağlup etti. İlk maçta Sırbistan’ı mağlup eden ABD, ikinci maçında İtalya’ya karşı galip geldi.

Türkiye – ABD maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Türkiye – ABD maçı 4 Haziran Pazar günü oynanacak. Saat 20:00’de başlayacak mücadele TRT SPOR YILDIZ ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu