Haber

Tartıştığı meslektaşının kulağını kesti, serbest bırakıldı

KARAMAN’da tartıştığı meslektaşı Hakkı A.’nın kulağının bir kısmını kesen, sırtından bıçakla yaralayan ve kendisini ellerinden yaralayan Salih A. serbest bırakıldı. Kulağı dikilen Hakkı A., tedavisinin ardından taburcu edildi.

Olay, dün akşam saatlerinde Tabduk Emre Mahallesi Yavuz Sultan Selim Bulvarı’nda meydana geldi. Makine fabrikasında çalışan Salih A. ile Hakkı A. mesaileri bittikten sonra Yavuz Sultan Selim Bulvarı’nda buluştu. İki arkadaşın ortasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Hakkı A.’nın kulağının bir kısmını keserek sırtından bıçakla yaralayan Salih A. da kavga sırasında ellerinden bıçaklanarak yaralandı.

Bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Hakkı A. olay yerine gelen otomobille, Salih A. ise ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hakkı A.’nın kesilen kulağı acil serviste yapılan müdahale ile yerine yerleştirildi. Hastanede ilk müdahalesi birebir yapılan Salih A. da güvenlik nedeniyle özel bir hastaneye sevk edildi. Yaralılar tedavilerinin ardından taburcu edildi. Gözaltına alınan Salih A., savcılıktaki ifadesinin ardından serbest kaldı.

?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu