Teknoloji

Steam’de Geçen Haftanın En Çok Satanları: 5 – 11 Aralık

Aralık ayının ortalarına yaklaşırken, Steam’de geçen haftanın en çok satanları da ortaya çıktı. Bakalım kullanıcıların ilgisi ne? Detaylar burada.

Geçen Haftanın En Çok Satanlar Steam’de Açıklandı

  1. Buhar Destesi
  2. Cüce Kalesi
  3. Görev Çağrısı: Çağdaş Savaş 2
  4. Warhammer 40.000: Kara Dalga
  5. IXION
  6. Assassin’s Creed Valhalla
  7. EA SPOR FIFA 23
  8. Kırmızı Ölü Kefaret 2
  9. Valf İndeksi
  10. Siberpunk 2077

5 – 11 Aralık 2022 Haftanın ortasını kapsayan haftada Steam Deck yine liderliğini sürdürüyor. Bildiğiniz üzere Contemporary Warfare tarafından 2 hafta sonra tahttan indirilen cihaz, bir kez daha birinciliği elde etmişti. Bu da ne kadar ilgi gördüğünü gösteriyor.

Cüce Kalesi ikinci sırada geliyor. 6 Aralık 2022 Salı günü piyasaya sürülen oyun, Warhammer 40,000: Darktide’ın yerini alarak dördüncü sıraya gerilemesine neden oldu. Call of Duty: Contemporary Warfare 2 mevcut konumunu koruyor. Yani hala üçüncü sırada.

Yeni isim IXION listenin beşinci sırasında yer alırken, Dwarf Fortress ile aynı gün çıkan Assassin’s Creed Valhalla da altıncı sıradan adını ilk sıraya yazdırdı.

Güncel listede ise FIFA 23 oyununun yedinci sıradan geri dönüş yaptığını görüyoruz. Sekizinci, dokuzuncu ve onuncu sıralarda bir önceki listedeki oyunları görüyoruz. Öyle ki Red Dead Redemption 2 iki sıra, Cyberpunk 2077 ise üç sıra geriledi. Valve Index ise yerde kaldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu