Haber

Son Dakika: Aslan turun peşinde! Galatasaray-Olimpija Ljubljana maçında ilk 11’ler açıklandı

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Tipi rövanş maçında Sloven temsilcisi Olimpija Ljubljana’yı konuk edecek. Mücadelede ilk 11’ler kesindi.

Rams Park’ta oynanacak karşılaşma saat 21:00’de başlayacak. Maç D Smart platformunda Smart. Spor kanalda yayınlanacaktır. Karşılaşmayı İtalyan hakem Marco Guida yönetecek. Ciro Carbone ve Alessio Berti yardımcı hakem olarak görev yapacak ve dördüncü hakem Matteo Marcenaro olacak.

İlk maçı 3-0 kazanan Galatasaray için tüm galibiyet ve beraberlikler yeterli olacaktır. İki farklı mağlubiyet bile sarı-kırmızılıları play-off’a taşıyacaktır.

Galatasaray turu geçerse play-off’larda Norveç’in Molde ve Faroe Adaları’nın KI Klaksvik takımlarının maçından çıkacak rakibi ile karşılaşacak.

eksiklikler

Zaniolo’nun Galatasaray’da forma giymesi beklenmiyor. UEFA listesine alınmayan Tete, Olimpiu Morutan, Yusuf Demir ve Kerem Demirbay, Sloven temsilcisi karşısında görev yapamayacak.

İLK 11’LER

galatasaray;Muslera, Boey, Kaan, Emin, Angeliño, Berkan, Torreira, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper, Icardi

Olimpija Ljubljana;Vidovsek, Jorge Silva, David Sualehe, Karamatic, Nukic, Ratnik, Muhamedbegoviç, Seslar, Posavec, Doffo, Rui Pedro

huyukajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu