Haber

Şenol Güneş: Oyuncularımın iştahından memnunum

– Şenol Güneş: “Oyuncularımın iştahından memnunum”

Beşiktaş Teknik Menajeri Şenol Güneş:

“Ghezzal’ı en kısa sürede sahada göreceğiz”

“Takımın bir düzeni var ve bunu sürdürmek zorundayız”

İSTANBUL – Beşiktaş Teknik Müdürü Şenol Güneş, dönemin ilk resmi maçı olmasına rağmen coşkulu bir oyun sergilediklerini belirterek, “Oyuncularımın iştahından memnunum” dedi.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Tipi ilk maçında KF Tirana ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılar sahadan 3-1’lik galibiyetle ayrıldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Beşiktaş Teknik Menajeri Şenol Güneş, “Sezonun ilk resmi maçını oynadık. Rakibimizin oyun anlayışını biliyorduk. Kapalı oynadılar, kontra atmaya çalıştılar. Bir oyun oynadık. Rakibi çok fazla dışarı çıkarmadık.Yemememiz gereken bir gol yedik.Dönem ilk maçında olabilecek bir durum.Tiran önümüzde sezon açıldığı için daha dirençli görünüyordu.Onları bekliyordum. daha da dirençli olmak.Yediğimiz gol maçtaki en büyük hatamızdı diyebilirim.Artık dönemin başındayız.Dönem başında 6-6 gibi iyi bir adaptasyon süreci yaşamamız gerekiyor. 8 hafta.Takım olarak istekli ve iyi bir performans gösterdik.Fakat tam olarak hazır olduğumuzu söyleyemeyiz.Bu değerli süreçte kayıpsız ilerlememiz gerekiyor.Aksi takdirde burada kaybedilen puanlar, sonunda bize yük olabilir. Dönem. Mutluyum. Kazanmak güzel” dedi.

“Takımın bir düzeni var ve bunu sürdürmek zorundayız”

Takıma transfer olan ve altyapıdan gelen oyuncuları verimli kullanmaya çalıştıklarını söyleyen Şenol Güneş, “Sahaya çıkardığımız takım, Beşiktaş’ın oyun tarzını bilen, elimizdeki oyunculardan oluşuyordu. genç arkadaşlarımızı takıma alın ve başarılı olduğumuzu düşünüyorum.Bir yandan da yeni transferlerimiz olacak.Gelecek oyuncularımız var.Amartey de onlardan biri ama listeye koymadık çünkü o Henüz hazır değil. Jean Onana’yı oynamak istedim çünkü o kondisyonu hazırdı. Hemen gelip 11’de sahaya çıkacak yeni oyuncular diye bir şey yok. “Takımın bir sistemi var ve onu korumamız gerekiyor. Yeni ya da eski olması değil, hazır olması kararlarımızda en büyük etken olacak” dedi.

Genç oyuncuların performansı sorulduğunda deneyimli teknik direktör, “Semih ve Ege sonradan girdi ve bence ikisi de iyi performans gösterdi. Semih de gol attı. Oyuncularımız oyuna girerken fena değildi, fena da değildi. döngüsü bu yıl daha çok karşılaşacağımız bir durum olacak.Genç oyuncularımızı hak ettikleri forma ile sahada görmeyi bekliyoruz. Performansları devamlılıklarını belirleyecek” diye yanıtladı.

“Ghezzal’ı en kısa sürede sahada göreceğiz”

Rachid Ghezzal’ın eksikliğinin takımın hücum dizilişlerinde hissedilip hissedilmediği sorusuna Güneş, “Keşke bugün Rachid Ghezzal sahada olsaydı. Şanssızdı ve sakatlığı var. her geçen gün daha iyiye gidiyor. Bir emekle aramıza geri dönecek. Onu tekrar sahada görmek için sabırsızlanıyoruz” dedi.

emirgaziajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu