Haber

Bodrum depremzede ekibini kucakladı

Bayanlar Voleybol 1. Ligi B Grubu’nda liderlik koltuğunda bulunan Gaziantep temsilcisi Adam Voleybol, 2018’de büyük yıkıma neden olan yüzyılın Kahramanmaraş merkezli deprem felaketleri nedeniyle şehirde çalışmalarını sürdüremeyince Bodrum’a sığındı. 6 Şubat’ta 11 il. Bodrum Belediyesi, Bodrum Gençlik ve SporKaymakamlık, Bodrum Belediyesi spor , Bodrumspor, ilçedeki oteller, tıp merkezleri ve catering firmaları yemek ihtiyaçları için Gaziantepli voleybolcuları sahiplendi. Ligin kalan maçlarını bu ilçede oynamaya karar veren ve antrenmanlarına Bodrum’da devam eden Gaziantep ekibi, deprem felaketi nedeniyle verdiği aradan sonra Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda oynadığı ilk maçta Mihalıççık’ı 3-0 yenerek liderliğini sürdürdü. .

Baştan sona önde gittiği maçta setleri 25-22, 25-9 ve 25-12 alan Adam Voleybol, Play-Off maçları öncesinde 48 sayı atarak büyük avantaj elde etti. Erkek Voleybol Başantrenörü Cengiz Akarçeşme, şampiyonluğu ve kupayı Gazianteplilere armağan etmek istediklerini belirterek, “Depremle ilgili söyleyecek söz bulamadığımız için çok üzgünüz. Takım olarak kayıplar yaşamamamıza rağmen çok üzgünüz.” Ülke olarak binlerce kayıp verdik. Bu bizi çok üzdü. Çok kayıplar verdik. Maçlar Gaziantep’te. Oynayamadık çünkü salonlar afet merkezine çevrildi. Ligler bir şekilde devam ediyor. Bodrumspor’dan davet aldık. Buraya teknik direktör Adnan Kıstak ve kulüp başkanı vesilesiyle dahil olduk” dedi.

“ŞAMPİYONLUKLA GAZİANTEPLİLERİN YARDIMINA YARDIMCI OLMAK İSTİYORUZ” Akarçeşme, “Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Bodrum Belediyesi her türlü imkanı sağlıyor” dedi. Ömer Faruk Dengiz’den destek, “İlk maçı oynadık, Ankara deplasmanından sonra Bodrum’da bir maç daha oynayacağız. İnşallah şampiyonluğu Gazianteplilere ulaştırarak yaraları bir nebze olsun sarmak istiyoruz. Biz güçlü bir adayız ve bunun için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. 3 etap var, 1” “Lig etabını da ligi etabını da iyi bitiriyoruz. Ardından yarı final ve final aşaması gelir. Lig bittikten sonra 3’er maç oynamamız gerekiyor. Oraya sağlıklı bir şekilde gitmemiz lazım, grubumuza güveniyoruz.”

Takımın orta oyuncularından Şeyma Nur Akbulut, “Depremle ilgili olarak ülkemize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Gaziantepliyim, depremi doğrudan yaşamamamıza rağmen ailem oradaydı. Biz bunu yaşadık. Türkiye olarak endişeliyiz. O yüzden biraz endişeliyiz ve bu hala devam ediyor. İyi bir atmosfer içindeyiz. İnşallah play-off maçlarına şampiyon olarak çıkacağız. Orada elimizden geleni yapacağımızı düşünüyorum, kupayı deprem bölgesi olan Gaziantep’e getirmek istiyoruz” dedi.

keskin-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu