Haber

Gönülleri memnun etmek için seferber olduk

Büyükşehir Anne Kent katılımcıları, depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamak ve gönüllerini fethetmek için seferber oldu.

6 Şubat sabahı Kocaeli halkı, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 11 ili etkileyen iki büyük depremin ardından zor günler geçirenler için seferber oldu. 24 yıl önce 1999 depremini yaşayan Kocaeli’li vatandaşlar, birbirlerinin durumunu anlamak ve yaralarını sarmak için gönüllülük esasına dayalı çalışmalara başladı. Bu kapsamda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Anne Kent katılımcıları, depremzedeler için tek yürek olarak gönüllerini güzelleştirmeye çalıştı.

 

KOCAELİ’YE GELEN DEPREM MAĞDURLARI İÇİN

Vatandaşın getirdiği yeni kıyafet, ayakkabı, hijyen malzemeleri, bebek eşyaları, kuru mama, temiz eşyalar vb. diğer birçok gerekli eşya ve yiyecek toplandı. İhtiyaçları çerçevesinde Kocaeli’ne gelen depremzedelerin kullanımına açılmıştır. Anne Kent katılımcıları ve istekli vatandaşların getirdiği çalışmaların ortasında yetkililer, hasta ve yatalakların kullanımı yanında bebeklerin kullanımı için yetişkin bezlerinin dahi getirildiğini belirterek; Kocaeli halkının birlik ve beraberliğin en güzel örneğini sıkıntı ve dayanışma içinde sergilediğini ifade ettiler.

 

ANNE CITY TESİSLERİNE DESTEK VERİLECEK

Anne Kent tesislerinde toplanan yiyecek, giyecek, oyuncak ve hijyen malzemeleri Büyükşehir çalışanı tarafından tasnif edilerek koruma altına alınıyor. Hafta içi 08:30-17:30 saatleri arasında hizmet veren tesislerde, depremzedeler ihtiyaçları doğrultusunda gerekli çalışmaları ücretsiz olarak satın alabiliyor. Bahis hakkında detaylı bilgi için 02623182725 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

ceyhan-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu