Renk

Samsung’tan pek çok ilke sahip yeni 5K monitör: ViewFinity S9

Samsung’un yeni 5K monitörü ViewFinity S9, gerçeğe yakın renkleri, yüksek çözünürlüklü görüntü kalitesi, Akıllı Kalibrasyon özelliği ve kullanıcıya sunduğu birçok özellik sayesinde birçok öğeye imza atıyor.

Samsung Electronics, ViewFinity monitör serisinin genişletildiğini duyurdu. 27 inç ViewFinity S9 monitör (model adı S90PC) artık dünya çapında mevcuttur. Haziran 2022’de Ultra Yüksek Çözünürlüklü (UHD) çözünürlüklü ViewFinity S9’un piyasaya sürülmesi ve ardından ViewFinity S8’in (model adı S80PB) piyasaya sürülmesi, Samsung’un yüksek çözünürlüklü ürün yelpazesini güçlendirdi. Grafik tasarım ve fotoğrafçılık gibi alanlarda ihtiyaç duyulan araçlar için optimize edilen yeni ViewFinity S9, 2023 yılında CES İnovasyon Ödülü’nü de aldı.

Samsung Electronics Görsel Ekran Bölümü Başkan Yardımcısı Hoon Chung, “Yeni 5K monitörümüz, yaratıcı ve görsel profesyoneller için yüksek performans ve iyi bir deneyim sağlamak üzere geliştirildi. ViewFinity serisiyle, her projede etkileyici sonuçlar verecek renk netliği ve çok yönlü bağlanabilirliğin yanı sıra öncü görsel deneyimler sunan yaratıcı kişilere sunuyoruz.”

Şaşırtıcı derecede net manzaralar ve metinler sunan yeni ViewFinity S9, 5K (5120×2880) çözünürlüğe sahip 27 inç ekrana sahiptir ve diğer UHD monitörlerden yüzde 50 daha geniş bir çalışma alanı sağlar. Profesyonellerin yakınlaştırmaya ihtiyaç duymadan ultra yüksek çözünürlüklü içerikler üzerinde çalışmasına olanak sağlayan bu özellik sayesinde tüm kurgu araçları ekrana sığabiliyor ve projeler 5K çözünürlükte izlenebiliyor.

Yüzde 99 DCI-P3 ve 218 PPI (inç başına piksel) ile ViewFinity S9, görsel doğruluk profesyonellerinin talep ettiği gibi daha keskin ayrıntılar ve daha doygun ve canlı renkler sunar. Ayrıca, 600 cd/m2’lik tipik parlaklık seviyesi, değişen aydınlatma derecelerine sahip hemen hemen her ortamda çalışmayı kolaylaştırır. Samsung’un kalibrasyon teknolojisi, kullanıcıların istedikleri renkleri elde etmelerini sağlar. Monitör, fabrikada üretim sırasında renkleri Delta E olarak değiştirir.haber-adalar.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu