Haber

Ralli heyecanı Ege’ye taşınacak

İZMİR (İGFA) -Ege motorsporları tutkunlarının sabırsızlıkla beklediği Ege Rallisi, EOSK tarafından 17-19 Kasım tarihleri ​​arasında düzenleniyor ve bu yıl 32. kez İzmir Kemalpaşa’da düzenleniyor. Öte yandan rallide Motul desteği ve ikonik Subaru Impreza ile yarışan Kemal Çetinkaya-Tolga Tezeken ikilisi, Kategori 4 ve Erkan Bodur Ralli Kupası’nda liderliğini korumayı hedefliyor. Bolu’da rakibiyle büyük bir çıkış yakalayan takım, kalan 3 rallide genel klasman ve kendi kategorilerindeki sırasını koruyarak Türkiye Ralli Şampiyonası’nı tamamlamak istiyor.

EOSK tarafından 17-19 Kasım tarihleri ​​arasında İzmir Kemalpaşa’da düzenlenecek olan Ege Rallisi, Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 5. ayağı olacak. Toplam 116 sporcu ve 58 aracın katılacağı 337 kilometrelik Ege motor sporlarının startı 17 Kasım Cuma günü saat 20.00’de Hilton Garden Inn’de yapılacak. Meraklılarına heyecanlı dakikalar yaşatacak.

TRŞ beşinci ayağında Kategori 4 ve Erkan Bodur Ralli Kupası genel klasmanında birinciliğini korumayı hedefleyen Kemal Çetinkaya – Tolga Tezeken ikilisi, Motul’un desteğiyle zirvedeki iddiasını sürdürmek istiyor. Zorlu etaplarla ünlü Ege Rallisi’ni birinci bitirmeyi hedefleyen başarılı grup, Bolu’da düzenlenen 100. Yıl Rallisi’nde rakipleriyle aradaki farkı 2. sırada açmayı başardı.

Motor sporları camiasının tanınmış grubu, özellikle yarış koşullarında üstün dayanıklılığa sahip olan Motul yağlarıyla sezonu genel klasman ve kategorilerde birinci bitirmeyi hedefliyor. Farklı yol ve iklim kurallarıyla tempolu yarışlara sahne olacak şampiyona boyunca Impreza’nın boxer motoru Motul 300V, şanzımanı Gear Competition, fren sistemi RBF 660 ve tüm soğutma sistemi Auto Cool ile korunuyor. Uzman.

kemalpasaajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu