Ekonomi

PTT ve SESOB esnafa indirimli kargo hizmeti verecek

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) ile PTT Genel Müdürlüğü, esnafın PTT kargo hizmetlerinden indirimli faydalanması konusunda anlaşmaya vardı.

SESOB’dan yapılan açıklamaya göre, PTT Genel Müdür Yardımcısı Musa Yıldız ile Pazarlama ve Satış Müdür Yardımcısı Emre Karaçam, SESOB Lideri Hakan Demirgil ile bir araya gelerek esnafın kargo hizmetlerinden yüzde 20 indirimli yararlanabilmesi ve PTT’ye kolaylık sağlanması amacıyla iş birliği yaptı. Akıllı Esnaf Sanal Pos.

PTT Kargo ile esnafa yüzde 20 indirim sağlayacaklarını belirten Yıldız, şöyle konuştu:

“Tüm esnaf ve sanatkarlarımız, kimliklerini veya esnaf olduklarını belgeleyen belgeleri ibraz etmeleri halinde indirimden yararlanabilecek. Ayrıca esnafa özel PTT Akıllı Esnaf sanal POS’u ile tüm kartlar ile güvenli ve hızlı ödeme alabilecekler. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile aylık sabit fiyat, POS kullanım bedeli, işlem bedeli, “Atalet ve verimsizlik ücreti gibi bedellerin alınmaması, 8 marka kredi kartlarına taksit imkânı ve avantajlı indirim komiteleri konusunda mutabakata vardık. Esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz.”

Demirgil ise PTT Genel Müdürlüğü ile iş birliğinin çok önemli olduğunu vurgulayarak, “Amacımız esnafımıza faydalı olmak, faydalı olmak. PTT Başmüdürlüğümüzle yaptığımız toplantılar ve girişimler esnafımızın yararına oldu. Esnafımız.” sözlerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu