Yaşam

Prime Video, Wheel of Time’ın İkinci Sezonunun İlk Sahnesini Yayınladı

Prime Image, Wheel of Time Serisinin İkinci Sezonunun İlk Sahnesini Hayranları İçin Yayınladı

Özel ön izlemeyi sadece birinci dönem finalinin sonunda izleyebilirsiniz.

Robert Jordan’ın çok satan roman serisine dayanan beğenilen fantastik dizinin ikinci sezonu 1 Eylül’de Prime Video’da prömiyer yapacak.

Birincil Video, sevilen dizisi hayranlarına özel bir sürprizle Zaman Çarkı2. dönemin ilk sahneleri açıklandı.

Büyük ölçüde serinin ikinci kitabıdır. Büyük Avİkinci dönemin ön izlemesine ilham veren ikinci dönemin açılış sahnesi Karanlık Arkadaş Sosyal‘nin bir uyarlaması.

Yeni çağın bu önizlemesi, Robert Jordan’ın en çok satan destansı romanıdır. Zaman Çarkı Serinin yepyeni yapısına bir göndermedir. Bir Amazon Orijinal kinayesi olan dizi, her romanın sonuna bir sonraki kitap için bir kapak mektubu koyan Robert Jordan’ın tarzını yansıtıyor.

Yeni döneme kısaca göz atmadan önce, Zaman Çarkıİşte ilk dönem hakkında hatırlanması gereken beş şey.

  1. Hikaye, Yeniden Doğmuş Ejderhayı (Dragon Yeniden Doğmuş) arama yolculuğunda İki Nehir’de başlar.
  2. Köylüler yaptıkları yolculuklarda birbirlerinden ayrılıyor.
  3. Kendisini Yeniden Doğmuş Ejderha (Dragon Yeniden Doğmuş) ilan eden biri bulundu, ancak daha sonra kişinin bir haydut olduğu kanıtlandı.
  4. Grup, Tar Valon’da yeniden ortaya çıkar ve Moraine onları Dragon Reborn’un (Dragon Reborn) ortaya çıkacağı yere götürür.
  5. Ejderha Yeniden Doğduğunda, Rand kehaneti yerine getirir ve Dünyanın Gözü’nde Karanlık Varlık olduğunu düşündüğümüz şeyle savaşır, onun mührünü kırar ve yaklaşmakta olan daha büyük bir savaşın sinyalini verir.

İkinci sezon, Robert Jordan’ın epik kitap serisinin ikinci kitabı. Büyük Av’ınayrıca üçüncü kitap The Dragon Reborn’danAra sahnelerden uyarlanan Amazon Original serisi Zaman Çarkı, 1 Eylül’deyalnızca dünya çapında 240’tan fazla ülke ve bölgede Prime Video’da yayınlanacak. Çek Cumhuriyeti, Fas ve İtalya’da çekilen ikinci sezonda Moiraine Damodred rolünde Rosamund Pike (Gone Girl, I Care a Lot), Lan Mandragoran rolünde Daniel Henney (Criminal Minds), Rand al’Thor rolünde Josha Stradowski (Gran Turismo) yer alıyor. , Nynaeve al’Meara rolünde Zoë Robins (Power Rangers Ninja Steel), Egwene al’Vere rolünde Madeleine Madden (Dora and the Lost City of Gold), Perrin Aybara rolünde Marcus Rutherford (Obey), Mat Cauthon rolünde Dónal Finn (Rogue Heroes) ve Ceara Coveney (Young Wallander) Elayne Trakand rolünde. Zaman ÇarkıAmazon Studios ve Sony Pictures Television ortak yapımıdır.

 

Zaman Çarkı Hakkında:

Robert Jordan’ın en çok satan fantastik roman serisinden uyarlanan, mütevazi çiftçi çocuğu Rand al’Thor (Josha Stradowski, Büyük Turismo ) kendisinin dünyayı kurtaracak ya da yok edecek tehlikeli bir tarihsel figür olan Dragon (The Dragon Reborn) olduğunu öğrenir. Güçlü büyücülerden oluşan bir ordu, onu Karanlık Ejder’den korumak için onun gücü ve deliliğiyle yüzleşmek zorundadır.
Zaman Çarkı dönerken Son Savaş da yaklaşıyor. Rand, Kara Ejderhayı yok ettiğini düşünse de, kötülük dünyadan tamamen gitmemişti. İkinci dönemde, yeni ve geçmiş tehditler İki Nehir’den gelen genç arkadaşların peşindedir ama dünyanın dört bir yanına dağılmıştır. Onları bulan ve onlara rehberlik eden hanımefendi artık yardım edemez, bu yüzden başka güç kaynakları bulmak zorunda kalacaklar. Bu güç, birbirlerinde ya da kendi içlerinde; ışıkta veya karanlıkta bulacaklar…

Zaman Çarkı,Dizinin ortak yapımcısı ve sorumlu yapımcısı Rafe Judkins ( SHIELD Ajanları, baldıran otu koru) televizyona uyarlandı. BENwot yapımları ( Kış Ejderhası) Larry Mondragon ve Rick Selvage’a, Radar Pictures’a ( Jumanji: Ormana Hoş Geldiniz, Kış Ejderhası) Ted Field, Mike Weber ( Jumanji: Sonraki Seviye, Beyrut), Darren Lemke’nin ( Shazam!, Tüylerim diken diken, Kış Ejderhası), Marigo Kehoe ( Yabancı, Taç), Justine Juel Gillmer ( Kurtulan Halo), Sanaa Hamri ( imparatorluk, Aşk çarpması) ve Amanda Kate Shuman ( Kara liste ), yönetici yapımcılık görevini üstlenirler. Rosamund Pike yardımcı yapımcı ve Harriet McDougal, Brandon Sanderson ve Lauren Selig danışman yapımcılar. Zaman ÇarkıAmazon Studios ve Sony Pictures Television ortak yapımıdır.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haber-karakopru.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu