Ekonomi

MetLife, Nisan ayında 350 milyon sterlinlik kıdemli tahvillerini itfa edecek

NEW YORK – Küresel bir sigorta ve finansal hizmetler sağlayıcısı olan MetLife, Inc. (NYSE: MET), 9 Aralık 2024 tarihinde vadesi dolacak olan %5.375’lik Kıdemli Tahvillerinin tamamını itfa etme kararını bugün duyurdu. Şirket, 11 Nisan 2024 tarihinde Senetlerin 350 milyon £’luk ödenmemiş anapara tutarının tamamına yönelik itfa işlemini gerçekleştirecektir.

İtfa fiyatı, atanan hesaplama aracısı tarafından belirlenecek ve 11 Mart 2024 itibariyle Senetlerin ödenmemiş anapara tutarının getirisiyle eşleşecek şekilde ayarlanacaktır. Bu getiri, 7 Mart 2025 vadeli %5’lik Birleşik Krallık devlet hazine bonosunun getirisine, artı İtfa Tarihine kadar tahakkuk etmiş ve ödenmemiş faize karşılık gelecektir. 11 Nisan’dan sonra Senetlere artık faiz tahakkuk etmeyecektir.

Şu anda Clearstream Banking, S.A. ve Euroclear Bank SA/NV sistemleri aracılığıyla yönetilen Senetlerin sahipleri, bu kurumların prosedürlerine uygun olarak ödeme alacaklardır. The Bank of New York Mellon, itfa sürecini kolaylaştırmak için Londra Ödeme Temsilcisi olarak belirlenmiştir.

1868’de kurulan MetLife, 40’tan fazla küresel pazarda faaliyet göstermekte ve Amerika Birleşik Devletleri, Japonya, Latin Amerika, Asya, Avrupa ve Orta Doğu’daki liderliğiyle tanınmaktadır. Şirketin bu Kıdemli Tahvilleri itfa etme kararı, daha geniş finansal yönetim stratejisi dahilinde finansal bir manevradır.

Şirket, ileriye dönük beyanların risk ve belirsizlikler içerdiğini ve gerçek sonuçların öngörülenlerden farklı olabileceğini hatırlatmıştır. MetLife, ileriye dönük beyanları kamuya açık olarak güncelleme taahhüdünde bulunmamaktadır.

Bu finansal hamle MetLife, Inc. tarafından yapılan bir basın açıklamasına dayanmaktadır ve şirketin finansal operasyonları dahilinde stratejik bir eylemdir.

Bu makale yapay zekanın desteğiyle oluşturulmuş, çevrilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şart ve Koşullar bölümümüze bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu