Haber

Mersin’de Çıkan Yangına Kayseri İtfaiyesi Müdahale Etti

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı 4 araç ve 13 personel, Mersin’in Gülnar ilçesinde çıkan yangınları söndürmek için çalışma yaptı.

Kent genelinde doğal afetler ve trafik kazaları başta olmak üzere birçok olaya anında müdahale eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, Türkiye’nin hiçbir yerinde meydana gelen doğal afetlere kayıtsız kalmayarak çalışmalara katıldı.

Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatıyla kısa sürede bölgeye ulaşarak Mersin’in Gülnar ilçesinde çıkan yangınları söndürdü ve söndürme çalışmalarına katıldı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye gruplarının yangını söndürmek için çaba sarf ettiğini belirterek, “Ekiplerimiz büyük çaba gösterdi” dedi.

Bölge halkına ve Türk milletine geçmiş olsun dileyen Önder Büyükkılıç, “Bölgede itfaiye çalışmalarını özveriyle yürüten tüm ekiplerden Allah razı olsun.”

Kayseri İtfaiyesi Mersin’in Gülnar ilçesinde çıkan orman yangınlarına 4 araç, 13 işçi ve yeterli ekipmanla müdahale etti. Yangının kontrol altına alınmasının ardından Kayseri İtfaiyesi ekipleri şehre döndü. – KAYSERİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu