Haber

Beşiktaş Genel Sekreteri Mehtap Mutluşan Ferah: Stadyum sponsorluğu için görüşme aşamasındayız

Trendyol Harikalar Ligi 2023-2024 dönemi fikstür çekimlerinin ardından konuşan Beşiktaş Genel Sekreteri Mehtap Mutluşan Ferah, “Stadyum sponsorluğu ile görüşme aşamasındayız.”

Trendyol Süper Lig 2023-2024 sezonu fikstürünün çekimleri TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Antrenman Tesislerinde yapıldı. Programa katılan Beşiktaş Genel Sekreteri Mehtap Mutluşan Ferah keyifli bir kura çekimi olduğunu belirterek, “İstanbul sıcağında tüm kulüp yöneticilerinin katılımıyla gerçekten keyifli bir kura oldu. 2023-2024 dönemi güzel geçsin” dedi. hepimiz için güvenli bir lig.Başarılar dilerim.Çok keyifli ve güzel bir sezon olacağına inanıyorum.”

Beşiktaş’ın transferlerde nasıl ilerleyeceğine ilişkin bir soru üzerine Mutluşan Ferah, “Transferlerle ilgili başkanımız kampa katıldı ve bizzat ilgilendiği için en kısa sürede size bir açıklama yapacak. Bir şey söylemem doğru olmaz.”

Stadyum sponsorluğu konusunda çok sayıda değerli firma ile görüştüklerini belirten Genel Sekreter Mehtap Mutluşan Ferah, “Müzakere aşamasında olduğumuz için rakam söylemek doğru olmaz. Çok az bir süre kaldı. – İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu