Haber

Meral Akşener yüzünün neden asık olduğunu açıkladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, katıldığı canlı yayın programında 6’lı koalisyon adayının açıklandığı anlarda yüzünün asıldığı yönündeki eleştirilere yanıt verdi.

“TUHAF BİR IŞIK GELDİ”

Akşener, “Açıkçası ben o paltoyu giyerken Temel Bey ve Kemal Bey’e baktığınız zaman konuşmaya baktığınız zaman garip bir ışık yandı. Sonra paltomu çıkardım, hepimiz sıraya girdik. ışıkta sorun yok aslında rastgele mutsuz bir insanım öyle bir şey yok imzaladım.” söz konusu.

“TABLO YÜKSELİŞİ”

Pazar gecesinden bahsediyorum. Hiçbir şey asla gizli değildir. Perşembe günü müzakere masasında müzakereye kapalı bir ortam oluştu.

*Kuyu; Bir fikir ortaya atıyorsunuz, 5 kişi daha tek bir bahiste karar vermiş, ondan geri dönmüyorlar.

* Siz de bunun tartışılmasını istiyorsunuz. Bunun yüzünden orada neler oluyor? Herkes masadan kalk diyor ama; masa hazır.

“Tabii ki SERTLİK olacak”

*Müzakere alanı tıkandığında tarihçiyim, Lozan müzakerelerini babamın amcasının anlatımlarından biliyorum. Elbette bu harekete yol açan katılaşmalar, çatışmalar ve bazen de tavırlar var. Her şey pembe değil.

*Lozan’daki müzakerelere baktığınız zaman herkes ortak payda bulmak üzere. Orada 6 kişiyiz, her birimizin birey olarak hayata bakışı, problemlere çözümleme anlayışımız, çözümleme anlayışımız ve hayata baktığımız zaman duruşumuz farklı.

 

haber-aksehir.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu