Haber

Karayollarında İnşaat ve Bakım Çalışmaları Devam Ediyor

Karayollarının üretim, bakım ve onarım çalışmalarının devam ettiği kesimlerde yavaş araç kullanmak ve trafik işaret ve sinyallerine uymak gerekmektedir.

Karayolları Genel Müdürlüğü yol durum bültenine göre Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu’nun Gemlik Serbest Bölge-Gemlik kavşakları (İzmit Körfez Geçişi ve bağlantı yolları dahil) 0-2’dir. Kilometrelerce süren inşaat çalışmaları nedeniyle İstanbul yönünde sağ şerit trafiğe kapatılarak ulaşım 2 şeritte sağlanıyor.

Gaziantep-Birecik Otoyolu’nun Gaziantep Doğu-Nizip kavşakları 10-11. Gaziantep Doğu Gişesi imalat çalışmaları nedeniyle kilometrelerce şerit aktarmaları yapılmakta olup, ulaşım iki yönlü ve Gaziantep’ten denetim altında devam etmektedir.

TAG Otoyolu 7-8 Narlı-Gaziantep Batı kavşakları. Gaziantep Batı Gişe imalat çalışmaları nedeniyle şerit geçişleri yapılmakta olup, taşımalar Adana istikametinden çift taraflı ve kontrollü olarak yapılmaktadır.

Hayrabolu-Tekirdağ yolunun 40-50’si. Kilometrelerce süren üretim çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve sinyallerine uyması gerekiyor.

Muğla-Denizli yolunun 10-11. Kilometrelerce süren heyelanlar nedeniyle Muğla istikametine ulaşım tek şeritten sağlanıyor.

Aydıncık-Silifke yolunun 20-27. kilometre (Büyükeceli-Yanışlı kesimi) ve Çanakkale-Çan yolunun 15-18. Kilometre cinsinden imalat çalışmaları nedeniyle denetimli ulaşıma izin verilmektedir.

Ordu-Ulubey-Gölköy yolunun 19’uncu kilometresinde heyelan çalışmaları nedeniyle Ordu istikametine ulaşım tek şeritte devam ediyor.

Serik-Manavgat yolunun 13’üncü kilometresindeki Serik Belek Kavşağı Köprülü Kavşağı’nda genleşme derzi onarım çalışmaları devam ediyor. Bu nedenle Manavgat yönündeki köprü trafiğe kapatılarak ulaşım servis yolu üzerinden sağlanıyor.

Trabzon-Rize yolunun 25’inci kilometresinde Rize-Trabzon istikametinde Araklı Tüneli’nin kuzey tüpünde yapılacak montaj çalışması nedeniyle ulaşım saat 17.00’ye kadar denetimli olarak tek şeritte devam edecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu