Haber

Kadınhanı ve Sarayönü’ndeki açılışlara Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay katıldı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ilçe ziyaretleri kapsamında Kadınhanı ve Sarayönü’nde çeşitli açılışlara katılarak esnafla bir araya geldi.

Altay, ilk olarak Kadınhanı ilçesini ziyaret ederek AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını yaptı.

Kadınhanı esnafına hayırlı olmasını dileyen Altay, Kadınhanı Kentsel Dönüşüm Alanında incelemelerde bulunduktan sonra Sarayönü ilçesine gitti.

Altay, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Binasının açılışını yaptı.

Altay, Büyükşehir Belediyesi olarak altyapısı tamamlanan ilçelerin gelirinin, sosyal yaşamın gerçekleştiği fiziki alanların, tarım ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşların gelirinin artırılması yönünde kendilerine 3 ana hedef belirlediklerini söyledi. Yeni Büyükşehir Kanunu ile göreve geldikleri andan itibaren.

Özellikle tarımla uğraşanların gelirlerinin artırılmasına yönelik pek çok destek, eğitim ve hizmet sunduklarını hatırlatan Altay, “Ayrıca Sayın Cumhurbaşkanımızın nezdinde AK Parti hükümetlerimizin çiftçilerimize çok yoğun destekleri var. Çiftçilerimiz bunları kullanıyor. Tarım İlçe Müdürlükleri aracılığıyla destekler veriliyor.Bakanlıkla yaptığımız protokol kapsamında İlçelerimizde İlçe Tarım Müdürlüğü binaları yapıyoruz. Birçok ilçede tamamlanarak hizmete açıldı. Bugün hizmete başlayan Sarayönü İlçe Tarım Müdürlüğümüzün açılışını yapıyoruz.” dedi.

Yeni hizmet binasının çiftçiye ve Sarayönü’ne hayırlı olmasını dileyen Altay, şunları kaydetti:

“Bundan sonra da tarım ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımızın gelirlerinin artırılması için çaba göstermeye devam edeceğiz. Yeni Büyükşehir Kanunu ilçelerimizde çok hızlı bir fiziki değişim getirdi. Özellikle altyapının tamamlanmasıyla birlikte. Doğalgaz artık ilçelerimizde standart haline geldi. Pek çok vatandaşımız bunun konforunu yaşıyor “Ayrıca atıksu arıtma tesislerinden yollara, sosyal tesislerden şehir konaklarına ve tarımsal güçlendirmelere kadar birçok alanda hizmet veriyoruz. Bu konuda en büyük destekçilerimiz belediye başkanlarımız ve örgüt üyelerimizdir. Uyumlu bir çalışma ortamı sağladığı için ücretli belediye başkanımıza teşekkür ediyorum.”

Altay, geçtiğimiz günlerde Sarayönü AK Parti Seçim Uyum Merkezi’nin açılışını yaptı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu