Yaşam

Johnny Depp otel odasında baygın halde bulundu: ‘İntihar mı etti?’

Dünyaca ünlü aktör Johnny Deppadlı müzik grubu hollywood vampirleri‘nin Budapeşte’deki konseri son anda iptal etmek büyük etkisi oldu. İptalin nedeni daha sonra anlaşıldı. Depp, ölümleburun buruna. İlaçlarVe alkol bağımlılıkOlarak bilinen Depp, Budapeşte’deki otel odasında. kendisinden geçmiş eyalettekurmak.

Durumepeyce kötüDepp için otel odasına doktorçağrıldı ve bu nedenle grup performans gösteremedi.

Gruba yakın bir kaynak, “Her şey ayarlandı, sahne kuruldu, kulis ekibi konser için hazırdı. Özellikle öğleden sonra grup üyeleri için ses kurulumunu yaptıkları için kimse bunun bir sorun olabileceğini düşünmedi.söz konusu.

Ancak Depp’in durumu kötüleşince, tıbbi yardım çağrıldı. Bu ani açıklama karşısında şaşıran hayranlar, heyecanlarını sosyal medya hesaplarından paylaştı. Bazıları bunun teknik bir sorun olup olmadığını merak ederken, diğerleri küme üyelerinin yeterli olup olmadığı konusunda endişeliydi.

Öyle ki tezler büyüdü ve sosyal medyada Depp’in otel odasında intihara teşebbüs ettiği dedikodularına yol açtı. Bununla Hollywood Vampirleri yoluna devam etmeye hazır. 23 Temmuz’da Almanya’da verdikleri son konserle Avrupa’daki soylarını devam ettirecek ve iptal edilen konserlerini telafi edecekler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu