Haber

Halkbank Erkek Voleybol Takımı final için avantaj istiyor

Halkbank Erkek Voleybol Takımı, CEV Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında yarın Ankara’da Polonya temsilcisi Jastrzebski Wegiel ile karşılaşacak.

Başkent Voleybol Salonu’nda oynanacak ve saat 19.00’da başlayacak karşılaşmanın moderatörlüğünü Sırbistan’dan Aleksandar Petrovic ve İtalya’dan Stefano Cesare yönetecek.

Voleybolda Avrupa’nın en prestijli kulüpleri seviyesinde Halkbank ve Jastrzebski Wegiel, Polonya’dan Grupa Azoty Kedzierzyn-Kozle ve İtalya’dan Sir Sicoma Monini şampiyonluk için mücadele ediyor.

Halkbank’ın ABD’li smaçörü Thomas Jaeschke, Jastrzebski Wegiel’i iyi tanıdıklarını ve sonucu performanslarının belirleyeceğini söyledi.

Jastrzebski’nin “temiz voleybol” oynadığına dikkati çeken Jaeschke, “Yaptığımız en ufak hatada puan toplayacaklar. Dünyanın en iyi ve tecrübeli pasörlerinden birine sahipler ve her seviyede başarılı oldu” dedi. terimleri kullandı.

29 yaşındaki oyuncu şu değerlendirmelerde bulundu:

“İyi işler yapacak harika oyuncuları var. Her şeyi üst düzeyde yapan smaçörleri var. Rakibin yaptıklarına değil, yapabildiklerimize odaklanmamız gerektiğini düşünüyorum. Konsantrasyonumuzu korurken son derece titiz voleybol oynamak bizi daha da mutlu edecek.” bizim için büyük anahtar. Bu bizi sınayacak harika bir oyun.”

habersapanca.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu