Teknoloji

GOG’dan Ücretsiz Oyun Fırsatı: Hemen Kitaplığınıza Ekleyin!

GOG Ücretsiz oyun fırsatı itibaren devam ediyor. Rol yapma oyunlarını seviyorsanız, Mordheim: Lanetliler Şehri Kaçırmamanızı tavsiye ederiz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir:  Epic Games Store’da Haftanın Ücretsiz Oyunu (25 Ocak)


Ücretsiz oyun denilince akla ilk gelen şey Epic Games Store olsa da diğer dijital mağazaların da makul zamanlarda sundukları sürprizlerle yüzümüzü güldürmeleri alışılmadık bir durum değil. Son olarak kış indiriminde dört bedava oyunla bizi sevindiren GOG’un bedava oyun fırsatı tüm hızıyla devam ediyor.

GOG: Mordheim: City of the Damned’dan Ücretsiz Oyun Fırsatı Sizi Bekliyor!

Fantastik sıra tabanlı rol yapma oyunu Mordheim: City of the Damned, mağaza aracılığıyla ücretsiz olarak dağıtılıyor. Biz bu haberi yazarken 26 saat kalmıştı. Bu yüzden aklınıza gelmişken kütüphanenize eklemenizde fayda var.

Buradan erişebileceğiniz sayfada, ‘Çekilişlere gidin’Butona bastıktan sonra bir sonraki sayfada ‘Kütüphaneye ekle’ Düğmesine basın. Bu işlemi tamamladığınızda oyun kalıcı olarak sizin olacak ve istediğiniz zaman oynayabilirsiniz.

Games Workshop’un masaüstü Mordheim oyununun ilk video oyunu uyarlaması olan Mordheim: City of the Damned, Empire şehri Warhammer Worlds’te geçiyor. İki kuyruklu bir kuyruklu yıldızın Mordheim ülkesine çarpmasının ardından Lanetliler Şehri, çetelerin zengin mahalleleri kontrol altına almak ve zenginlik ve zafer kazanmak için değerli Wyrdstone parçalarını toplamak için birbirlerine hakim olmaya çalıştığı bir savaş alanına dönüşür. Bu çetelerden birinin kontrolünü ele geçirip savaşa katılıyoruz.

Oyuna kaos ve rekabet, taktiksel savaş ve karmaşık birim özelleştirmeleri hakimdir. Çetemize yeni bireyler katabiliyor, onları gelişmiş ekipmanlarla donatabiliyoruz. Başaracağımız her görev karşılığında kazanacağımız tecrübeyle çetemizi geliştirip özelleştirebileceğiz. Bu sayede savaş alanında daha aktif rol oynayabileceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu