Haber

FIBA Kıtalararası Kupası 2023 Tenerife’de yapılacak

Uluslararası Basketbol Federasyonu (FIBA) Kıtalararası Kupası, 10-12 Şubat 2023 tarihleri ​​arasında İspanya’nın Tenerife kentinde düzenlenecek. Lenovo Tenerife, Rio Grande Valley Vipers, So Paulo ve US Monastir takımları FIBA ​​​​Kıtalararası Kupa 2023’te mücadele edecek. .

FIBA ​​Kıtalararası Kupa 2023, FIBA ​​​​Kıtalararası Kupa 2020, ayrıca FIBA ​​​​Kadınlar Basketbol Dünya Kupası 2018 Finali ve Basketbol Şampiyonlar Ligi (BCL) 2017 Final Four’a ev sahipliği yapacak olan Santiago Martin, Tenerife, İspanya’da. SporSalonunda yapılacaktır.

Ev sahibi, son BCL şampiyonu Lenovo Tenerife, NBA Development League 2022 şampiyonu Rio Grande Valley Vipers, Tunuslu grup US Monastir, 2022 Basketball Africa League şampiyonu ve BCL America şampiyonu So Paulo turnuvada mücadele edecek. FIBA ​​Genel Sekreteri Andreas Zagklis, “FIBA ​​Kıtalararası Kupası, FIBA’nın küresel olarak basketbolun iyiliği için uluslararası kulüp müsabakalarının manzarasını şekillendirmeye yönelik stratejik çabalarının ön saflarında yer alıyor” dedi.

FIBA ​​Kıtalararası Kupa 2023 kura çekimi Ocak ayı başında yapılacak ve 10 Şubat Cuma günü iki yarı final maçıyla başlayacak etkinlik, 12 Şubat Pazar günü final ve üçüncülük maçıyla sona erecek.

FIBA ​​Kıtalararası Kupa’da en başarılı kulüp, beş kez şampiyonluk yaşayan Real Madrid’dir. – İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu