Haber

F.Bahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, PFDK’ya sevk edildi

F.Bahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edildi.

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre, sarı-lacivertli takımın teknik direktörü İsmail Kartal, flaş röportajda yaptığı “hakem ve diğer maç görevlileri hakkındaki açıklamaları” nedeniyle PFDK’ya sevk edildi. Süper Lig’in 10. haftasında oynanan Pendikspor karşılaşmasının ardından basın toplantısı düzenlendi. yapıldı.

Galatasaray, Çaykur Rizespor karşılaşmasında “çirkin ve kötü tezahürat” ve “saha olayları” nedeniyle; Beşiktaş-Gaziantep FK karşılaşmasında yaşanan “saha olayları” nedeniyle, maçın ardından kulübün resmi internet sitesinde yayınlanan açıklamalarda “sportmenliğe aykırı hareket” ve “hakem ve diğer maç görevlileri hakkında açıklamalar” nedeniyle; Beşiktaş Başkan Yardımcısı Emre Kocadağ’ın “sportmenliğe aykırı davranışları” ve “hakem ve diğer maç görevlileri hakkında yaptığı açıklamalar” nedeniyle PFDK’ya sevk edilmesine karar verildi.

Öte yandan Kayserispor, Adana Demirspor, Çaykur Rizespor, MKE Ankaragücü ve Pendikspor da çeşitli gerekçelerle PFDK’ya sevk edildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu